Ευρωπαϊκών προδιαγραφών το 11ο Motor Festival των Ιωαννίνων! (vid+pics)

Ευρωπαϊκών προδιαγραφών το 11ο Motor Festival των Ιωαννίνων! (vid+pics)

Από τις 30 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου στο ΠΕΑΚΙ

Η μεγάλη και πιο δημοφιλής γιορτή του Ελληνικού Motorsport επανέρχεται με αέρα ευρωπαϊκών προδιαγραφών! Το 11ο Motor Festival επιστρέφει για 2η διαδοχική χρονιά στα Ιωάννινα έτοιμο να δημιουργήσει δεδομένα υψηλού επιπέδου και να ανεβάσει κατακόρυφα τον πήχη του μηχανοκίνητου θεάματος εν όψει του 2018 Tour, που ξεκινά από την πρωτεύουσα της Περιφέρειας Ηπείρου με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών.

Από τις 30 Μαρτίου έως και την 1η Απριλίου θα στηθεί στο Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (Π.Ε.Α.Κ.Ι.) η πιο φαντασμαγορική και διαδραστική μηχανοκίνητη αρένα δράσης.

Μια αρένα τεσσάρων επιπέδων για πρώτη φορά στην Ελλάδα τόσο διαφορετική και εντυπωσιακή, που θα φέρει ευρωπαϊκό αέρα όσον αφορά τα μηχανοκίνητα θεάματα στην πόλη των Ιωαννίνων. Drift show, Stunt show, 4×4, Τράκτορες, Trial and Freestyle Show, Drag Show, Fire show, Djs Parties, αθλητικές και χορευτικές επιδείξεις, πολλά Happenings, χιλιάδες δώρα για όλους τους επισκέπτες κι όλα αυτά αποδομένα μ’ έναν μοναδικό και μαγικό τρόπο!

Ο διοργανωτής Μιχάλης Κοντιζάς δηλώνει: «Ο στόχος φέτος είναι ένας. Οι καλύτεροι στο καλύτερο μηχανοκίνητο γεγονός της Ελλάδας. Το ελληνικό Motorsport θα ζήσει μοναδικό θέαμα ευρωπαϊκών προδιαγραφών».

Το Greek Tour του Motor Festival Drift Edition για το 2018 ξεκινά, λοιπόν, δυναμικά το τριήμερο 30 Μαρτίου έως και 1η Απριλίου από τα Ιωάννινα στο ΠΕΑΚΙ και θα συνεχιστεί σε Αθήνα, Χαλκίδα και Λάρισα έτοιμο να αφήσει τους επισκέπτες με ανοικτό το στόμα και να συμβάλλει ακόμη περισσότερο στη διάδοση της μαγείας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ