Χούλκενμπεργκ : «Η Renault θέλει δύο με τρία χρόνια για να φτάσει τη Mercedes»

Χούλκενμπεργκ : «Η Renault θέλει δύο με τρία χρόνια για να φτάσει τη Mercedes»

Ο Μάρκο Χούλκενμπεργκ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η Renault θα φτάσει σε ικανότητες τη Mercedes, αλλά τόνισε πως για να γίνει αυτό χρειάζονται μερικές αγωνιστικές σεζόν ακόμη.

Είναι κοινώς αποδεκτό τη δεδομένη χρονική στιγμή ότι η Mercedes αποτελεί στο σημείο αναφορά για όλες τις ομάδας της Formula 1 και ο Νίκο Χούλκενμπεργκ, πιλότος της Renault δεν θα μπορούσε παρά να το αναγνωρίσει αυτό.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός πιλότος ανέφερε πως η ομάδα του βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, όμως για να φτάσει σ’ εκείνο της Mercedes θα χρειαστεί περίπου δύο με τρία χρόνια.

«Είναι μια χρονοβόρα διαδικασία το να φτάσεις στο επίπεδο που είναι η Red Bull και η Mercedes. Η πρόοδος που γίνεται θα μας επιστρέψει να τους φτάσουμε σε περίπου δύο με τρία χρόνια.

Και με τη Mercedes έτσι έγινε, για πολλά χρόνια ήταν απλώς μια καλή ομάδα όμως τώρα έχει πιάσει την κορυφή. Είναι ένα σύνθετο σπορ, οι κανονισμοί αλλάζουν συνεχώς. Χρειάζεται να προσαρμόζεσαι σε όλα και θες συνεχώς νέες ιδέες, νέα άτομα» είπε ο Νίκο Χούλκενμπεργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ