Formula 1 : Εντυπωσιακή η νέα Red Bull

Formula 1 : Εντυπωσιακή η νέα Red Bull

To νέο της μονοθέσιο RB14 αποκάλυψε η Red Bull ενόψει της νέας χρονιάς στη Formula 1.

Η Red Bull παρουσίασε το καινούργιο της μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστεί στη Formula 1 στη νέα σεζόν που αρχίζει τον άλλο μήνα. Η αυστριακή εταιρεία αποκάλυψε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά το μονοθέσιό της, που απεικονίζεται προς το παρόν με ειδικούς χρωματισμούς. Αυτό, προκειμένου να παραμένουν μυστικές οι σχεδιαστικές αλλαγές του σε σχέση με το προηγούμενο, ενώ για τη βελτίωση της αεροδυναμικής του συνέβαλε καθοριστικά ο Άντριαν Νιούι.

Ο ένας από τους δύο πιλότους της Red Bull, Μαξ Βερστάπεν δήλωσε για το νέο αυτοκίνητο: «Το μονοθέσιο είναι πολύ όμορφο, μακάρι να είναι και γρήγορο. Δυστυχώς έχει και αυτό το Halo, που είναι πραγματικά απαίσιο. Ελπίζουμε όμως, ότι θα είναι ένα βήμα προς τα εμπρός και κυρίως γρήγορο από την αρχή της σεζόν και όχι όπως τον προηγούμενο χρόνο, που τρέχαμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Αυτό είναι για εμάς το σημαντικότερο».

Ο ομόσταυλός του, Ντάνιελ Ρικιάρντο, ανέφερε τα εξής: «Πιστεύω, ότι αυτή τη χρονιά θα παλέψουμε συχνότερα με τη Mercedes και τη Ferrari. Και αν συμπεριφερθεί το αυτοκίνητο στην πίστα, όπως στους προσομοιωτές, τότε θα κάνουμε μία καλύτερη εμφάνιση στον αγώνα της Μελβούρνης και θα παλέψουμε για μία θέση στο βάθρο».

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε εικόνες από το νέο μονοθέσιο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ