Formula 1 : Παιδάκια αντί για μοντέλα στα Grid

Formula 1 : Παιδάκια αντί για μοντέλα στα Grid

Τα grid girls έφυγαν από τη Formula 1 και στη θέση τους έρχονται τα grid kids, όπως ανακοίνωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτων.

Η Formula 1 ολοκληρώνει την επανάσταση της. Μετά την απομάκρυνση των grid girls, που βρίσκονταν δίπλα στα αυτοκίνητα πριν από την εκκίνηση κάθε γκραν πρι, η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτων αποφάσισε να δώσει τη θέση τους σε νεαρούς οδηγούς καρτ, ούτως ώστε να βιώσουν την εμπειρία.

Τα grid kids, όπως θα ονομάζονται, θα μπορούν να βρίσκονται δίπλα στους 20 καλύτερους πιλότους, ενώ και οι οικογένειες τους θα είναι προσκεκλημένες.

«Θα είναι μια εξαιρετική στιγμή γι΄ αυτούς τους νέους, να βρεθούν δίπλα στους ήρωές τους, έχοντας την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν καθώς προετοιμάζονται να τρέξουν», είπε ο διευθύνων σύμβουλος του τμήματος μάρκετινγκ της F1, Σιν Μπρατς.

Όπως εξήγησε ο Ζαν Τοντ στην επίσημη ιστοσελίδα, «η F1 είναι η κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού και το όνειρο κάθε νεαρού οδηγού, οπότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε το όνειρο αυτό λίγο πιο κοντά στους νέους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ