Σοκ για την Εθνική: Ρήξη χιαστού ο Μπασμαλής

Σοκ για την Εθνική: Ρήξη χιαστού ο Μπασμαλής

Σοκ στην εθνική μας ομάδα χάντμπολ καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής, στην οποία υποβλήθηκε Γιάννης Μπασμαλής έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού

Πολύ κατά ήταν τα μαντάντα για την Εθνική ομάδα χάντμπολ καθώς η μαγνητική, στην οποία υποβλήθηκε ο δεξιός ίντερ Γιάννης Μπασμαλής έκαναν λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού και έντονο οστικό οίδημα στο αριστερό γόνατο μετά τον τραυματισμό του στο χθεσινό (29/12) φιλικό ματς απέναντι στην Ιταλία στο ΟΑΚΑ. Αυτή ήταν η πρώτη διάγνωση, τις επόμενες ημέρες θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του ποδιού του και στη συνέχεια θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 31χρονος αριστερόχειρας χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και ο Νίκος Γραμματικός δεν θα μπορεί να τον υπολογίσει για τις τέσσερις αναμετρήσεις της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2019, ενώ δεν θα μπορέσει να βοηθήσει και την Λιμόζ στην προσπάθεια που κάνει στην Α2 Γαλλίας.

Ενόψει των αναμετρήσεων με Βέλγιο, Ολλανδία και Τουρκία, το κενό που αφήνει αγωνιστικά ο Μπασμαλής είναι μεγάλο, καθότι ήταν ο μοναδικός αριστερόχειρας ίντερ της Εθνικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ