Οι εκλεκτοί της Εθνικής Χάντμπολ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Οι εκλεκτοί της Εθνικής Χάντμπολ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Ανακοινώθηκαν οι παίκτες που θα εκπροσωπήσουν την Εθνική Ελλάδος στο Χάντμπολ στα παιχνίδια των πρκριματικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η Εθνική Χάντμπολ των ανδρών προετοιμάζεται για τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2019, με τον ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Γραμματικό να ανακοινώνει τις κλήσεις του.

Παπαδιονυσίου, Κωστακίδης, Κρητικός, Τζηράς (Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή), Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Δομπρής (ΑΕΚ), Κοτανίδης, Αραμπατζής, Καλόμοιρος (ΠΑΟΚ), Αραπακόπουλος, Μωραΐτης (ΑΣΕ Δούκα), Δέσπος (ΧΑΝΘ), Λαδάκης (ΓΑΣ Καματερού), Μπασμαλής (Λιμόζ/Γαλλία), Μάλλιος (Μπούρσα/Τουρκία), Ανδρέου (Πιοτρκοβιάνιν/Πολωνία), Ιωάννου (Ποντόλ Κομπόλ/Γαλλία), Λοϊζος (Κέρχενγκ/Λουξεμβούργο), Μπουκοβίνας (Ες/Λουξεμβούργο) είναι οι παίκτες που θα εκπροσωπήσουν την εθνική μας ομάδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει δύο φιλικά με την Ιταλία, στις 28 και 29 Δεκεμβρίου (ώρα έναρξης 19:30) στο ΟΑΚΑ, ενώ στις 4 Ιανουαρίου οι διεθνείς μας θα παίξουν στο Λέουβεν κόντρα στο Βέλγιο για την 3η αγωνιστική του 5ου προκριματικού ομίλου.

Θυμίζουμε πως τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2019 ξεκίνησαν τον Οκτώβριο και η εθνική έχει ηττηθεί δύο φορές σε ισάριθμες αναμετρήσεις. 29-20 από την Ολλανδία στο Ρότερνταμ και 25-19 από την Τουρκία στο ΟΑΚΑ. Μόνο η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου προκρίνεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Εθνικής μας ομάδας:

Πέμπτη 4/1, 21:00: Βέλγιο-Ελλάδα (Λέουβεν)
Κυριακή 7/1, 17:00: Ελλάδα-Βέλγιο (Θεσσαλονίκη)
Πέμπτη 11/1, 19:00: Ελλάδα-Ολλανδία (Θεσσαλονίκη)
Κυριακή 14/1, 14:00: Τουρκία-Ελλάδα (Ακσαράι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ