Δούκας – Ολυμπιακός 18-29

Δούκας – Ολυμπιακός 18-29

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 28-19 του Δούκα στο Δαΐς και αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα στην handball premier, όντας μάλιστα αήττητος.

Πρωταθλητής χειμώνα στην handball premier αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 28-19 του Δούκα στο Δαΐς στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και παρέμεινε αήττητος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν με 4-2. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός με επιμέρους σκορ 8-2 πήρε προβάδισμα τεσσάρων πόντων (10-6) το οποίο διατήρησε μέχρι το ημίχρονο (13-9).

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και ξέφυγαν με 7 πόντους (17-10). Όμως η ομάδα των εκπαιδευτηρίων με ένα σερί 4-0, μείωσε στους 3 (17-14). Μέχρι εκεί όμως. Έκτοτε οι φιλοξενούμενοι σοβαρεύτηκαν και κατάφεραν να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα (28-19).

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα έμεινε στην πρώτη θέση με 21 βαθμούς, ενώ ο Δούκας έχει 13 και πλέον Διομήδης και ΑΕΚ έχουν την ευκαιρία να τον προσπεράσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ