Τι πραγματικά συνέβη μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και Αστυνομίας στα Βριλήσσια

Τι πραγματικά συνέβη μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και Αστυνομίας στα Βριλήσσια

Διαψεύδεται ότι υπήρξε ένταση ή... επεισόδια και ζημιές σε καταστήματα στα Βριλήσσια, στο περιθώριο του αγώνα χάντμπολ, Δούκας-Ολυμπιακός.

Η… είδηση που κυκλοφόρησε το απόγευμα της Παρασκευής και με… αστραπιαίο τρόπο άρχισε να καταγράφεται από όλα τα ΜΜΕ ανέφερε ότι «ένταση μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και ανδρών των ΜΑΤ επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής στη Λεωφόρο Πεντέλης, στα Βριλήσσια, στο περιθώριο του αγώνα Α1 χάντμπολ των ανδρών, μεταξύ του Δούκα του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής».

Εντούτοις, λίγο αργότερα, δημοσίευμα του vrilissianews.gr ανέφερε ότι τα σενάρια που ήθελαν την περιοχή να έχει μετατραπεί σε… πεδίο μάχης δεν ευσταθούν, με το σχετικό κείμενο να αναφέρει τα εξής: «Οι πληροφορίες που ήθελαν νωρίτερα κάποια καταστήματα να έχουν υποστεί φθορές δεν ήταν ακριβείς και οι οπαδοί απομακρύνθηκαν από το σημείο με την επέμβαση των ΜΑΤ χωρίς να προκαλέσουν ζημιές».

Τι πραγματικά συνέβη; Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πράγματι βρέθηκαν στα Βριλήσσια και παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση Δούκας-Ολυμπιακός 19-28. Ωστόσο, όπως τονίζεται από όλες τις πλευρές, δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα μεταξύ οπαδών και Αστυνομίας. Μάλιστα, ο λόγος της κινητοποίησης των ΜΑΤ είχε να κάνει με την υποδοχή των οπαδών των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν και πηγές του Ολυμπιακού, οι αστυνομικές δυνάμεις περίμεναν τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο προκαθορισμένο σημείο άφιξής τους και εν συνεχεία τους συνόδευσαν στο γήπεδο, όπου επίσης δεν δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ