Το ντέρμπι βάφτηκε «κόκκινο»!

Το ντέρμπι βάφτηκε «κόκκινο»!

Με τέρμα που σημείωσε ο Αλέξης Αλβανός μισό λεπτό πριν το φινάλε, ο Ολυμπιακός/όμιλος Ξυνή επικράτησε της ΑΕΚ με 20-19 για την 4η αγωνιστική της handball premier. Έτσι μετά και την 4η στροφή του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός/όμιλος Ξυνή συνεχίζει αήττητος με τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Στα της αναμέτρησης, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη […]

Με τέρμα που σημείωσε ο Αλέξης Αλβανός μισό λεπτό πριν το φινάλε, ο Ολυμπιακός/όμιλος Ξυνή επικράτησε της ΑΕΚ με 20-19 για την 4η αγωνιστική της handball premier.

Έτσι μετά και την 4η στροφή του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός/όμιλος Ξυνή συνεχίζει αήττητος με τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Στα της αναμέτρησης, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια κατάφερε μάλιστα να προηγηθεί του αντιπάλου της κατά δύο γκολ ανά διαστήματα, όμως σε τέτοια ματς αυτό που μετράει παραπάνω είναι η εμπειρία και ο Ολυμπιακός κατάφερε σχεδόν άμεσα να επαναφέρει στα μετρα του την αναμέτρηση και στο τέλος με τέρμα του Αλέξη Αλβανού, να πάρει την πολύτιμη νίκη και τους δύο βαθμούς, με τέρμα που σημείωσε στα 30″ πριν το φινάλε, γράφοντας το τελικό 20-19.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ