Handball Premier : Στέψη ή παράταση στην αγωνία;

Handball Premier : Στέψη ή παράταση στην αγωνία;

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τον τέταρτο τελικό της Handball Premier και θέλει τη νίκη για να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας, ενώ οι ερυθρόλευκοι θα ψάξουν το διπλό για να πάνε τη σειρά σε πέμπτο ματς στο Ρέντη.

Τέταρτος τελικός σήμερα για την Handball Premier, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση με νίκη κατακτάει το φετινό πρωτάθλημα, ενώ οι Πειραιώτες θέλουν το break για να επιστρέψουν τη σειρά στο Ρέντη και να διεκδικήσουν στην έδρα τους τον τίτλο.

Η εμφάνιση και η εμφατική νίκη του Ολυμπιακού την Τετάρτη (30/5) επί της ΑΕΚ έφερε ξανά χαμόγελα και αισιοδοξία στο στρατόπεδο της ομάδας του Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, αφού η Ένωση προηγείται στη σειρά των τελικών των play off της Handball Premier με 2-1 νίκες και χρειάζεται άλλη μία για να στεφθεί πρωταθλήτρια, όμως πλέον δείχνουν να έχουν ανακάμψει ψυχολογικά και αγωνιστικά, αλλά παραμένουν με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί το Σάββατο (2/6, 15:00, live από to10.gr) στην αναμενόμενα κατάμεστη αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ με στόχο να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2 και να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρα το οποίο έχασε με την ήττα στο πρώτο ματς στο Ρέντη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ