Ολυμπιακός – ΑΕΚ 22-16

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 22-16

«Ζωντανός» στη διεκδίκηση του τίτλου έμεινε ο Ολυμπιακός που επικράτησε στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της ΑΕΚ με 22-16

Η ΑΕΚ πήγε για «σκούπα» στο Ρέντη για να σφραγίσει την μεγάλη πορεία έως την κατάκτηση του πρωταθλήματος όμως ο Ολυμπιακός… εμφανίστηκε στους τελικούς και επικράτησε εύκολα με 22-16 μειώνοντας την σειρά σε 2-1.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν μετά απο καιρό πολύ καλοί, έλεγξαν απο την αρχή τον αγώνα και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν την νίκη και να μείνουν «ζωντανοί» στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Η κυριαρχία του Ολυμπιακού φάνηκε απο το πρώτο διάστημα του αγώνα με τους γηπεδούχους να προηγούνται 12-5 στο ημίχρονο παίζοντας εξαιρετική άμυνα και να διατηρούν την διαφορά μέχρι το τέλος.

Πλέον η σειρά μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ και την έδρα της ΑΕΚ με τους κιτρινόμαυρους να έχουν την δεύτερη ευκαιρία τους να τελειώσουν την σειρά και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στηριζόμενη στη δυνατή έδρα που διαθέτουν.

Το γεγονός όμως ότι ήρθε αντίδραση απο τον Ολυμπιακό δημιουργεί ξανά καταστάσεις μεγάλου αγώνα το ερχόμενο Σάββατο (3μμ, 4ος τελικός) με τους Πειραιώτες να θέλουν να «σπάσουν» την έδρα της ΑΕΚ και να πάρουν πάλι πίσω το πλεονέκτημα παίζοντας στο Ρέντη, στον 5ο τελικό, το πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ