Ολυμπιακός: Παρουσία Κουντούρη η προπόνηση

Ολυμπιακός: Παρουσία Κουντούρη η προπόνηση

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε στο Ρέντη και έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του στον Γιώργο Ζαραβίνα και τους παίκτες του.

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, μετά την ήττα από την ΑΕΚ με 20-13 στον δεύτερο τελικό της Handball Premier. Οι Κιτρινόμαυροι προηγούνται με 2-0 στη σειρά των τελικών και πλέον η νίκη στο τρίτο παιχνίδι είναι επιτακτική ανάγκη για τους Πειραιώτες.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα θα πρέπει πάση θυσία να κερδίσει το ματς που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ρέντη την ερχόμενη Τετάρτη, προκειμένου να παραμείνει ζωντανή στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι Ερυθρόλευκοι την Δευτέρα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την τρίτη μάχη με την Ενωση, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη να δίνει το «παρών» στην προπόνηση.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μίλησε στον Γιώργο Ζαραβίνα και τους παίκτες του. Μετά την ομιλία του Μιχάλη Κουντούρη οι παίκτες παρακολούθησαν σε βίντεο φάσεις από τους δυο τελευταίους αγώνες με την ΑΕΚ και στη συνέχεια προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ζαραβίνα. Ο Κουντούρης έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του στους Ερυθρόλευκους και περιμένει την Τετάρτη (30/05) να τα δώσουν όλα για να μειώσουν σε 2-1 τη σειρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ