Να «αγγίξει» τον τίτλο θέλει η ΑΕΚ, για την ισοφάριση ο Ολυμπιακός

Να «αγγίξει» τον τίτλο θέλει η ΑΕΚ, για την ισοφάριση ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το break στο ΟΑΚΑ κόντρα στην AEK και να ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών της Handball Premier σε 1-1, ενώ αντίθετα η Ένωση θέλει τη νίκη για να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για το δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος χάντμπολ και θέλει τη νίκη έτσι ώστε να βάλει γερές βάσεις για την κατάκτηση του τίτλου. Από την άλλη οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν το break που θα τους δώσει τη δυνατότητα να επανακτήσουν το πλεονέκτημα έδρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύσκολη αποστολή στο ΟΑΚΑ, αφού η ΑΕΚ στον πρώτο τελικό που είχε διεξαχθεί στο Ρέντη είχε κερδίσει με 25-23 και είχε πάρει προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τον διεθνή περιφερειακό Παναγιώτη Νικολαΐδη, που υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και ο Ζαραβίνας θα έχει όλους του τους παίκτες στη διάθεσή του.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Αλβανός, Τσιλιμπάρης, Σανίκης, Τζηράς, Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Χάλαρης, Λιόλιος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Παπαδόπουλος, Τσακνής, Καραμπουρνιώτης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Πρέπει να διορθώσουμε αυτό για το οποίο παλέψαμε όλο το χρόνο και χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μας στήριξαν και μας στηρίζουν και για αυτούς θέλουμε να ισοφαρίσουμε τη σειρά».

Ο αρχηγός της ΑΕΚ Διονύσης Γεωργιάδης είπε: «Είναι ο δεύτερος τελικός και θέλουμε να κάνουμε το 2-0. Έχουμε καλή ψυχολογία και σίγουρα στόχος είναι η νίκη. Μέσα σε τρεις ημέρες μπορείς να αλλάξεις μόνο λεπτομέρειες. Το παιχνίδι θα κριθεί στις άμυνες και στο πάθος. Σίγουρα έχουμε το προβάδισμα, αφού θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά το πλεονέκτημα έδρας ειδικά στο άθλημα μας δεν μετράει, όπως έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια. Άρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι το ίδιο, είτε παίζουμε εκτός είτε εντός έδρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ