ΑΕΚ: Ρήξη χιαστών ο Νικολαΐδης

ΑΕΚ: Ρήξη χιαστών ο Νικολαΐδης

Ασχημα τα μαντάτα για τον 28χρονο διεθνή άσο της Ενωσης, ο οποίος τραυματίστηκε στον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό – Θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για 6 μήνες.

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη για τον πρώτο τελικό της Handball Premier, καθώς η Ενωση μπορεί να έκανε το 1-0 στη σειρά με τους Πειραιώτες, αλλά έχασε με τραυματισμό τον Παναγιώτη Νικολαΐδη.

Ο διεθνής περιφερειακός της ΑΕΚ τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού με την ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα και βγήκε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο. Ο 28χρονος αριστερός ίντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστών.

Ο Νικολαΐδης θα χάσει φυσικά τα υπόλοιπα παιχνίδια των τελικών της Α1, όπως επίσης τους Μεσογειακούς Αγώνες στους οποίους θα λάβει μέρος η Εθνική Ανδρών, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει και την έναρξη των προκριματικών για το EURO 2020.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, ο άσος της Ενωσης θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 6 μήνες. Αυτός είναι ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός που υπέστη ο 28χρονος τη φετινή σεζόν, καθώς στα μέσα της χρονιάς είχε σπάσει το χέρι του και είχε μείνει στα «πιτς» για 2 μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ