Γεωργιάδης: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του»

Γεωργιάδης: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του»

Ο αρχηγός της ΑΕΚ μίλησε για τον δεύτερο τελικό με την Ποτάισα Τούρντα, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του και αναφέρθηκε στους τελικούς με τον Ολυμπιακό.

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ νίκησε στο δεύτερο τελικό του Challenge Cup με 27-26 την Ποτάισα Τούρντα, αλλά δεν μπόρεσε να ανατρέψει το 33-22 του πρώτου παιχνιδιού.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Διονύσης Γεωργιάδης, έδωσε συγχαρητήρια στους Ρουμάνους και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του. Ο αρχηγός της Ενωσης αναφέρθηκε επίσης στους τελικούς του πρωταθλήματος, όπου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Nα συγχαρώ την Τούρντα για την επιτυχία και τον ευρωπαϊκό τίτλο. Ήμασταν πίσω στο σκορ αλλά για άλλη μία φορά δείξαμε χαρακτήρα, πεισμώσαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι, έστω και στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ήταν ένας στόχος μας μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ και του χάντμπολ να πάρουμε την νίκη, είμαστε ευτυχισμένοι που κερδίσαμε σε έναν τελικό Ευρώπης. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη, τα κεφάλια μέσα γιατί την Τετάρτη ξεκινούν οι τελικοί. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς την κούραση και να αφοσιωθείς στην μελέτη του αντιπάλου. Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για αποθεραπεία κυρίως, αλλά σεβόμαστε την απόφαση της ομοσπονδίας».

Ο αρχηγός των Ρουμάνων, Ράντου Λαζάρ, ανέφερε: «Σας χαιρετώ και είμαι πολύ συγκινημένος που κατάφερα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Είμαι ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα και με τον κόσμο που απόλαυσε θέαμα. Το πιο σημαντικό ήταν ότι ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι. Να ευχηθώ καλή πορεία όσο για εμάς θα συνεχίσουμε να χαρούμε το αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ