ΑΕΚ: Στο ΟΑΚΑ ο δεύτερος τελικός με την Ποτάισα Τούρντα

ΑΕΚ: Στο ΟΑΚΑ ο δεύτερος τελικός με την Ποτάισα Τούρντα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΚΑ έκανε δεκτό το αίτημα της ΑΕΚ – Η Ενωση θα έχει τη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών της στη μάχη με τους Ρουμάνους.

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ προκρίθηκε στους τελικούς του Τσάλεντζ Καπ και θα αντιμετωπίσει τη ρουμάνικη Ποτάισα Τούρντα με στόχο το βαρύτιμο τρόπαιο. Η Ενωση μετά την πρόκρισή της στον τελικό, αιτήθηκε το δεύτερο παιχνίδι να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, με το αίτημά της να γίνεται δεκτό από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΚΑ.

Η δεύτερη μάχη με τη Ποτάισα Τούρντα είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαΐου, ωστόσο, το πιο πιθανό είναι να διεξαχθεί στις 20/05, καθώς στις 19 υπάρχει παιχνίδι της μπασκετικής ΑΕΚ για τα πλέι οφ της Basket League.

Το πρωί της Τετάρτης μάλιστα έγινε αυτοψία στο ΟΑΚΑ, παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΟΧΕ Κώστα Σταματιάδη και του Γενικού Γραμματέα του ΟΑΚΑ, Γιώργου Αλικάκου και διαπιστώθηκε ότι το γήπεδο πληροί όλες τις προδιαγραφές για να διεξαχθεί παιχνίδι χάντμπολ.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί αγώνας χάντμπολ στο κλειστό του ΟΑΚΑ και η ΑΕΚ θα έχει τη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών της. Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν τη στήριξη των φιλάθλων τους και θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ