Ολυμπιακός : Τα εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου στο χάντμπολ

Ολυμπιακός : Τα εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου στο χάντμπολ

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον κυριακάτικο τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ κόντρα στον Δούκα, από το τμήμα μελών και φιλάθλων του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη. Η διάθεση τους ξεκινά στις δέκα το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις τέσσερις το απόγευμα.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (11 Μαρτίου) τον Δούκα στον τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ και η διοίκηση των ερυθρόλευκων εξέδωσε ανακοίνωση για την διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Γλυφάδας και θα ξεκινήσει στις 19:30.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφέρει:

«O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του, για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του τελικού του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ με αντίπαλο τον ΑΣΕ Δούκα που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Γλυφάδας την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 19:30.

Η διάθεση των εισιτηρίων, θα γίνεται από το τμήμα μελών και φιλάθλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», την Κυριακή (11/3) από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 4:00 μ.μ. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ και 10€.

Απαραίτητη προϋπόθεση, για όποιον φίλαθλο θέλει να προμηθευτεί εισιτήριο, είναι να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

*Μετά τις 16:00 δεν θα υπάρχει δυνατότητα σε κανένα φίλαθλο να προμηθευτεί εισιτήριο. Εισιτήρια ΔΕΝ θα πωλούνται στο γήπεδο πριν την έναρξη του τελικού».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ