Νέα Ιωνία – ΠΑΟΚ 21-20

Νέα Ιωνία – ΠΑΟΚ 21-20

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της Νέας Ιωνίας επικράτησε του ΠΑΟΚ με 21-20 και πανηγύρισε το 5ο Κύπελλο γυναικών στην ιστορία της!

Η Νέα Ιωνία στην 12η παρουσία της στον τελικό της διοργάνωσης, επιβλήθηκε στην εκπνοή του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος στο χάντμπολ γυναικών. Η Στουγιαννίδου η ήρωας για την ομάδα των Σοφίας Ναϊσίδου και Σάσα Ζιβούλοβιτς. Το παιχνίδι ήταν καθόλη τη διάρκειά του αμφίρροπο, είχε πολλές εναλλαγές του σκορ, με τις δύο ομάδες να δικαιώνουν τη θέση τους ως οι κορυφαίες της κατηγορίας!

Η Νέα Ιωνία μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, με τις παίκτριες του ΠΑΟΚ να αντιδρούν και τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με την Νέα Ιωανία να προηγείται με 12-10.Στο δεύτερο ημίχρονο οι τυπικά φιλοξενούμενες, μείωσαν την διαφορά και ισοφάρισαν αρχικά σε 17-17, ενώ στην συνέχεια προηγήθηκαν με 19-20.

Η Νέα Ιωνία έφερε το παιχνίδι στα ίσα (20-20) και λίγο πριν την παράταση, η Στουγιαννίδου πήρε την μπάλα μετά από λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ, και σκόραρε από μακρινή απόσταση, στο 59:58, διαμορφώνοντας το τελικό 21-20 που χάρισε το Κύπελλο στη Νέα Ιωνία. MVP του τελικού αναδείχθηκε η τερματοφύλακας, Μάγδα Κεπεσίδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ