ΑΕΚ : Κόντρα στην Μπέρχεμ στους «8» του Challenge Cup

ΑΕΚ : Κόντρα στην Μπέρχεμ στους «8» του Challenge Cup

Το εμπόδιο της Μπέρχεμ από το Λουξεμβούργο θα κληθεί να ξεπεράσει η ΑΕΚ για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup στο χάντμπολ.

Την Μπέρχεμ από το Λουξεμβούργο θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στη φάση των «8» του Challenge Cup ανδρών στο χάντμπολ, όπως προέκυψε από τη σημερινή (20/2) κλήρωση που έγινε στη Βιέννη.

Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ στις 24 ή 25 Μαρτίου και ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα  (31/3 ή 1/4) στο Λουξεμβούργο. Η Ένωση, μάλιστα, θα γνωρίζει και τον αντίπαλο της στα ημιτελικά αν προκριθεί, καθώς η κληρωτίδα έφερε το νικητή του ζευγαριού της ΑΕΚ αντιμέτωπο με το νικητή του Ντιναμό Βικτόρ-Μαδέιρα.

Όσον αφορά την Μπέρχεμ, η μέχρι στιγμής πορεία της είναι η κορυφαία στην ευρωπαϊκή ιστορία της. Έχει ήδη αποκλείσει, με το απόλυτο νικών (4/4) μάλιστα, τη σερβική Σάμοτ και την ουκρανική Ζαπορόζιε, δίνοντας όμως όλα τα παιχνίδια στην έδρα της. Στο ρόστερ της υπάρχει και Έλληνας παίκτης, ο Χρήστος Τσάτσος, καθώς και αρκετοί ακόμη ξένοι (δύο Γάλλοι, ένας Γερμανός, ένας Ούγγρος, ένας Σέρβος και ένας Πορτογάλος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ