ΑΕΚ – Γκέζτεπε 32-23

ΑΕΚ – Γκέζτεπε 32-23

Η ΑΕΚ νίκησε με 32-23 την Γκέζτεπε και την πέταξε έξω από τα ημιτελικά του Challenge Cup παίρνοντας εκείνη τη μεγάλη πρόκριση. Η Ένωση ήθελε νίκη με τέσσερα τουλάχιστον γκολ για να προκριθεί μετά την ήττα της με 29-25 στη Σμύρνη. Η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε καλά με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να προηγηθούν με 8-7 με τον […]

Η ΑΕΚ νίκησε με 32-23 την Γκέζτεπε και την πέταξε έξω από τα ημιτελικά του Challenge Cup παίρνοντας εκείνη τη μεγάλη πρόκριση. Η Ένωση ήθελε νίκη με τέσσερα τουλάχιστον γκολ για να προκριθεί μετά την ήττα της με 29-25 στη Σμύρνη.

Η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε καλά με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να προηγηθούν με 8-7 με τον Κέβιτς στο 15′. Ο Βραζάλιτσα ισοφάρισε σε 8-8 με τους κιτρινόμαυρους να φτάνουν στο 11-8 με τον Πέρρο στο 21ο λεπτό. Η ΑΕΚ διατήρησε τη διαφορά των τριών γκολ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και το 14-11 με τον Χασιόγλου.

Εκπληκτική παρουσιάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ, καθώς προηγήθηκε με πέντε γκολ  με τον Χόγκας για πρώτη φορά για το 16-11 ενώ ο ίδιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 17-11. Το σύνολο του Νίκου Γραμματικού συνέχισε να είναι εξαιρετικό φτάνοντας τη διαφορά ακόμη και στα εννιά γκολ (28-19) με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αργυρού. Η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει μια καλή διαχείριση και να πάρει πανηγυρική πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ