Πύρρος… for president λένε στις ΗΠΑ

Πύρρος… for president λένε στις ΗΠΑ

Ο Πύρρος Δήμας έχει ανεβάσει πολλά επίπεδα την αμερικανική Oμοσπονδία Άρσης Βαρών των ΗΠΑ και οι Αμερικάνοι τον θέλουν για όσο περισσότερο γίνεται στην χώρα τους.

Στα διεθνή αθλητικά βραβεία που απονεμήθηκαν πριν από λίγες μέρες, η αμερικάνικη Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, πήρε το βραβείο της καλύτερης αθλητικής ομοσπονδίας παγκοσμίως. Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, αυτή η μεγάλη διάκριση, οφείλεται σε πολύ σημαντικό ποσοστό στον Πύρρο Δήμα που εργάζεται στην ομοσπονδία Άρσης Βαρών των ΗΠΑ ως τεχνικός σύμβουλος.

Η τεράστια εμπειρία, οι γνώσεις, οι γνωριμίες και το γενικότερο know how του πολάκις Ολυμπιονίκη με την Γαλανόλευκη ήταν καθοριστικές στην γενικότερη ανάπλαση και αναβάθμιση των δομών και των λειτουργιών της Ομοσπονδίας. Την συμβολή του Δήμα στην ποιοτική άνοδο και την αλλαγή επιπέδου παραδέχεται και ο πρόεδρος της εν λόγω Ομοσπονδίας, Φιλ Άντριους, μιλώντας στο Sportsfeed:

«Ο Πύρρος είναι πολύ σημαντικός για την ομοσπονδίας μας. Η βοήθεια του υπήρξε τεράστια και θα θέλαμε να παραμείνει μαζί μας για όσο το επιθυμεί ο ίδιος».

Αυτή η δήλωση, σε συνδυασμό με την προοπτική ανάληψης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028 από τις ΗΠΑ, αλλά και το άριστο εργασιακό περιβάλλον (και το παχυλό συμβόλαιο) που βρίσκει ο Δήμας στο Κολοράντο Σπρινγκς, κάνει σχεδόν βέβαιη την παραμονή του στις ΗΠΑ τουλάχιστον για την επόμενη δεκαετία έχοντας το ίδιο ή και αναβαθμισμένο πόστο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ