Στην Πάτρα οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες 2019

Στην Πάτρα οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες 2019

Η Πάτρα ανέλαβε τη διοργάνωση των δεύτερων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων που είναι προγραμματισμένοι για το 2019 ύστερα από απόφαση της ΔΕΜΑ, η οποία συνεκλήθη στην Ταραγόνα. Η αχαϊκή πρωτεύουσα ήταν η μόνη υποψήφια πόλη αφού η Μασσαλία (Γαλλία) κι η Αλεξάνδρεια (Αίγυπτος) είχαν αποσύρει το ενδιαφέρον τους. Στην Ταραγόνα βρέθηκε, μεταξύ άλλων, κι ο υφυπουργός […]

Η Πάτρα ανέλαβε τη διοργάνωση των δεύτερων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων που είναι προγραμματισμένοι για το 2019 ύστερα από απόφαση της ΔΕΜΑ, η οποία συνεκλήθη στην Ταραγόνα.

Η αχαϊκή πρωτεύουσα ήταν η μόνη υποψήφια πόλη αφού η Μασσαλία (Γαλλία) κι η Αλεξάνδρεια (Αίγυπτος) είχαν αποσύρει το ενδιαφέρον τους. Στην Ταραγόνα βρέθηκε, μεταξύ άλλων, κι ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Η αποστολή της Πάτρας αποτελείτο από τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο, τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Ανδρέας Αθανασόπουλο και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέκα. Την ανάληψη των Αγώνων υπέγραψε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Το λογότυπο της διοργάνωσης που περιλαμβάνει αθλήματα σχετικά με τη θάλασσα και την παραλία όπως το μπιτς βόλεϊ, απεικονίζει ένα δελφίνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ