Τυπική διαδικασία

Τυπική διαδικασία

Οι εκλογές στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πέρασαν από σαράντα κύματα με τους δύο υποψηφίους, τον Σπύρο Καπράλο και τον Ισίδωρο Κούβελο, να πρωταγωνιστούν τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο. Οι αρχαιρεσίες που είχαν πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου με τον Σπύρο Καπράλο να επανεκλέγεται επικεφαλής της ΕΟΕ, κηρύχθηκαν άκυρες από το ΣτΕ που έκανε αποδεκτή […]

Οι εκλογές στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πέρασαν από σαράντα κύματα με τους δύο υποψηφίους, τον Σπύρο Καπράλο και τον Ισίδωρο Κούβελο, να πρωταγωνιστούν τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο.

Οι αρχαιρεσίες που είχαν πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου με τον Σπύρο Καπράλο να επανεκλέγεται επικεφαλής της ΕΟΕ, κηρύχθηκαν άκυρες από το ΣτΕ που έκανε αποδεκτή την προσφυγή του Ισίδωρου Κούβελου περί ακυρότητας της εκλογικής διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κούβελος, μία ημέρα πριν από την προγραμματισμένη σύγκληση της Ολομέλειας, διεκομίσθη στο νοσοκομείο, υπέβαλε αίτημα για αναβολή της διαδικασίας λόγω έκτακτης ανάγκης αλλά απερρίφθη από τους παριστάμενους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών.

Οι αυριανές εκλογές (20/10, 17:30), ωστόσο, κατέληξαν να είναι τυπική διαδικασία χάρη στην πολιτική παρέμβαση. Έτσι, λοιπόν, πρόεδρος αναμένεται να επανεκλεγεί ο κ. Καπράλος με Α’ αντιπρόεδρο τον Στέλιο Αγγελούδη. Ο κ. Κούβελος είναι υποψήφιος για την προεδρία της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Οι υποψήφιοι έχουν ως εξής:

Α’ Αντιπρόεδρος: Στέλιος Αγγελούδης
Β’ Αντιπρόεδρος: Ξενοφών Αθανασίου
Γενικός Γραμματέας: Μανώλης Κολυμπάδης
Ταμίας: Αντώνης Νικολόπουλος
Εκτελεστική Επιτροπή: Αριστοτέλης Αδαμόπουλος, Πολυξένη Αργειτάκη, Γιάννης Καρράς
Πρόεδρος Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας: Ισίδωρος Κούβελος
Πρόεδρος Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος: Μανώλης Κατσιαδάκης
Πρόεδρος Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας: Σπύρος Ζαννιάς
Πρόεδρος Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας: Αθανάσιος Βασιλειάδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ