Πάλη : Τριπλή ελληνική επιτυχία στη Ρωσία

Πάλη : Τριπλή ελληνική επιτυχία στη Ρωσία

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ο Χριστόφορος Λοϊζίδης το ασημένιο και ο Γιάννης Μαρτίδης το χάλκινο σε μία διοργάνωση που η κάθε κατηγορία είχε τουλάχιστον 27 αθλητές.

Νέα πολύ μεγάλη επιτυχία για την ελληνική Πάλη, καθώς η χώρα μας κατέκτησε τρία μετάλλια στο διεθνές τουρνουά που διεξήχθη στη Ρωσία. Πρόκειται για ένα από τα πλέον δύσκολα τουρνουά παγκοσμίως, με τη συμμετοχή πολλών και σπουδαίων αθλητών από όλο τον κόσμο. Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ο Χριστόφορος Λοϊζίδης το ασημένιο και ο Γιάννης Μαρτίδης το χάλκινο σε μία διοργάνωση που η κάθε κατηγορία είχε τουλάχιστον 27 αθλητές.

Το σημαντικότερο είναι ότι οι αθλητές μας έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορούν να διεκδικήσουν ένα μετάλλιο στο επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο προπονητής Θέμης Ιακωβίδης όπου συνόδευσε τα παιδιά στη Ρωσία σχολίασε για την εμφάνισή τους: «Η διοργάνωση ήταν πραγματικά πάρα πολύ δύσκολη και συμμετείχαν αθλητές που έχουν μεγάλες διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις. Τα τρία παιδιά πάλεψαν πραγματικά καλά και δείχνουν καθημερινά τη βελτίωσή τους. Αν μάλιστα ήταν λίγο πιο προσεκτικοί σε κάποιες λεπτομέρειες θα είχαμε πάρει υψηλότερες θέσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ