Καράτε : Ασημένια η Καβακοπούλου, πέμπτος ο Τζάνος

Καράτε : Ασημένια η Καβακοπούλου, πέμπτος ο Τζάνος

Μετά από εκπληκτικές εμφανίσεις στην κατηγορία των -50κ. η 25χρονη πρωταθλήτρια έφτασε στον τελικό, όπου ηττήθηκε 3-0 από την Τουρκάλα Σεράπ Οζτσελίκ, νο 1 στο παγκόσμιο ranking.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Χριστίνα Καβακοπούλου στο διεθνές τουρνουά καράτε Κ1 Premier League του Ντουμπάι. Μετά από εκπληκτικές εμφανίσεις στην κατηγορία των -50κ. η 25χρονη πρωταθλήτρια έφτασε στον τελικό, όπου ηττήθηκε 3-0 από την Τουρκάλα Σεράπ Οζτσελίκ, νο 1 στο παγκόσμιο ranking. Όσο για την Καβακοπούλου, ξεκινώντας τη διοργάνωση του Ντουμπάι βρισκόταν κάτω από τις πρώτες 200 της κατηγορίας της, όμως οι επιτυχίες της θα την «εκτοξεύσουν» δεκάδες θέσεις πιο ψηλά στο νέο ranking που θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο.

Η Καβακοπούλου ξεπέρασε κατά σειρά τα «εμπόδια» της Αιγύπτιας Ρασέντ, της Τσούι Πινγκ από την Ταϊπέι, της Τσίπενσουκ από την Ταϊλάνδη και στον ημιτελικό της Τουρκάλας Σεβίλ Μπας.

Την πέμπτη θέση κατέκτησε ο Γιώργος Τζάνος, μετά την ήττα του 2-0 από τον Αζέρο Μαμάγεφ στον τελικό των ρεπεσάζ. Στις λεπτομέρειες χάθηκε το μετάλλιο για τον 29χρονο καρατέκα που κέρδισε το pool του επικρατώντας κατά σειρά του Τζεβαχίρ (Τουρκία), Γκαραριζαντέ (Ιράν), Μολίνα (Ισπανία), αλλά έχασε στον ημιτελικό 5-3 από τον Αιγύπτιο Ελμασρί.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια των 68κ. Ελενα Χατζηλιάδου είχε… εφιαλτική κλήρωση σ’ ένα πολύ δύσκολο pool. Ξεκίνησε με νίκη επί της Γαλλίδας Γκαρσιά, αλλά στη συνέχεια έπεσε πάνω σε πολύ δύσκολη αντίπαλο, την Ιρανή Αμπασαλί, και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στα ρεπεσάζ, καθώς στον επόμενο γύρο η Αμπασαλί ηττήθηκε από την μεγάλη κυρίαρχο της κατηγορίας, την Ουεκούσα (Ιαπωνία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ