Αναβλήθηκε ο αγώνας της Σοφίας Ράλλη λόγω ισχυρών ανέμων

Αναβλήθηκε ο αγώνας της Σοφίας Ράλλη λόγω ισχυρών ανέμων

Το αγώνισμα του αλπικού σκι επαναπρογραμματίστηκε για την Παρασκευή, με την πρώτη κούρσα να αρχίζει στις 03:00 ώρα Ελλάδας και την δεύτερη στις 06:15.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην Πιονγκτσάνγκ είχαν ως αποτέλεσμα να αναβληθεί το σλάλομ των γυναικών, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί σήμερα στο Yongpyong Alpine Centr με τη συμμετοχή της Σοφίας Ράλλη. Το αγώνισμα του αλπικού σκι επαναπρογραμματίστηκε για την Παρασκευή, με την πρώτη κούρσα να αρχίζει στις 03:00 ώρα Ελλάδας και την δεύτερη στις 06:15. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη φορά μέσα στις πρώτες ημέρες της διοργάνωσης που ένα αγώνισμα αλπικού σκι στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ αναβλήθηκε εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.

Σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο, τα αγωνίσματα των ανδρών και των γυναικών ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθούν σε διαφορετικές ημέρες. Όμως, οι αναβολές έχουν ως αποτέλεσμα την Πέμπτη να λάβουν χώρα η κατάβαση των ανδρών και το γιγαντιαίο σλάλομ γυναικών (στο οποίο επίσης μετέχει η Σοφία Ράλλη), ενώ την Παρασκευή θα τελεστεί το Super-G των ανδρών και το σλάλομ των γυναικών.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Μαρκ Άνταμς, δήλωσε ότι υπάρχει ακόμη «πολύς» χρόνος στο πρόγραμμα, προκειμένου να διεξαχθούν όλα τα αγωνίσματα του αλπικού σκι. «Εάν ο άνεμος συνεχίζει να φυσάει για τις επόμενες 15 ημέρες, αυτό ενδέχεται να αποτελέσει ένα πρόβλημα, αλλά τώρα όλα είναι εντάξει» τόνισε χαρακτηριστικά ο Άνταμς και πρόσθεσε: «Η FIS (σ.σ. η Διεθνής Ομοσπονδία Σκι) είναι συνηθισμένη στην… αναστάτωση, από αέρα, υπερβολικά πολύ χιόνι ή υπερβολικά λίγο χιόνι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ