Challenge Cup – Χάντμπολ γυναικών : Τούζλα – ΠΑΟΚ 31-30

Challenge Cup – Χάντμπολ γυναικών : Τούζλα – ΠΑΟΚ 31-30

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ παρά την ήττα από την Τούζλα προκρίθηκε στους 16 του Challenge Cup!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup παρότι ηττήθηκε σήμερα (19/11) από την Τούζλα χάρη στο 24-17 του πρώτου αγώνα.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ήταν πλήρως αμφίρροπο όπως αποδεικνύει και το τελικό σκορ χωρίς καμία από τις δύο ομάδες να καταφέρνει να πάρει κεφάλι στο σκορ! Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτριες του ΠΑΟΚ κατάφεραν με ένα σερί 3-0 να προηγηθούν με 22-19, χωρίς όμως να καταφέρουν να κρατήσουν το σκορ υπέρ τους ως το τέλος.

Οι γηπεδούχες κατάφεραν να αντιδράσουν και να ισοφαρίσουν σε 22-22 και στη συνέχεια να περάσουν μπροστά με 25-24. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν άφησε την Τούζλα να ξεφύγει στο σκορ και χάρη στο 24-17 του πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση στη φάση των «16»!

ΤΟΥΖΛΑ (Νταμίρ Τσιπούρκοβιτς): Μαρ. Σούμελι, Σκάπουρ, Μπελούσοβιτς 1, Σόρακ 3, Ομέροβιτς, Μπόσνιακ, Μούικιτς, Μίντζιτς 7, Ραΐκοβιτς, Ζβέκιτς 6, Ματ. Σούμελι 5, Μπάιριτς, Οσμάνοβιτς, Σϊκιμιτς 3, Νικολόφσκα, Κούλιτς 6

ΠΑΟΚ (Χρήστος Τζουβάρας): Σεραφίμοβσκα, Τσαουσίδου, Τσιομπάνου 8, Παναγιωτίδου, Γκάτζιου 6, Κρίτζαλη, Σελεμίδου, Σαμολαδά, Μούρνου 1, Τζούρισιτς 2, Προκοπίδου 3, Νίκολιτς 2, Στοϊκόφσκα 5, Χατζηπαρασίδου 2, Μάστακα 1

Διαιτητές: Χατίπογλου- Σίμσεκ (Τουρκία), Δίλεπτα: 5-6, Πέναλτι: 3/5-4/4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ