ΠΑΟΚ : Απολογισμός μεταγραφών όλων των τμημάτων

ΠΑΟΚ : Απολογισμός μεταγραφών όλων των τμημάτων

Τον απολογισμό της πρώτης εβδομάδας της μεταγραφικής περιόδου σ’ όλα τα τμήματα της ομάδας, έκαναν στον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Ένα μίνι απολογισμό για την πρώτη εβδομάδα των μεταγραφών έκαναν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Στο επίσημο σάιτ της ομάδας του «Δικέφαλου» αναρτήθηκε ανακοίνωση που αναφέρει αναλυτικά τις κινήσεις όλων των τμημάτων. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει :

«Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 και μετά τον απαραίτητο απολογισμό και τις ανάσες που χρειάζονταν και αφού πρώτα μεσολάβησαν οι αρχαιρεσίες του Α.Σ. ΠΑΟΚ, πλέον σειρά παίρνει ο σχεδιασμός της μεταγραφικής ενίσχυσης των τμημάτων, καθώς και η υλοποίηση αυτής για την σεζόν 2018-2019.

Ξεκινώντας από το τμήμα της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Δικεφάλου, μετά την πρόσληψη του Ρουμάνου τεχνικού, Σέργκιου Στάνκου, στο τιμόνι της ομάδας, σειρά πήραν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, με τον Δημήτρη Τζούριτς να κάνει το πρώτο εκκωφαντικό «μπαμ» και τον Κώστα Καπετανίδη να αποτελεί ακόμη μία new entry που αναμένεται να βοηθήσει, ενώ τελευταίο απόκτημα αποτελεί ο Τάσος Γάτσης. Οι τρεις προαναφερθέντες θα αγωνίζονται την νέα περίοδο μαζί με τους Γιάννη Τακουρίδη, Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Θάνο Τερζή που ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με την ομάδα.

Στην ομάδα χάντμπολ γυναικών, στην άκρη του πάγκου θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Δημήτρης Δημητρούλιας, ο οποίος πλέον θα έχει την ευκαιρία να έχει το τμήμα από την αρχή της σεζόν, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας σε συνεργασία πάντα με τη Διοίκηση το μεταγραφικό σχεδιασμό. Πρώτη μεταγραφική «βόμβα» η Αγνή Ζυγούρα, η οποία αποκτήθηκε από τον ανταγωνιστή Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, δυναμώνοντας τον Δικέφαλο και αποδυναμώνοντας τον αντίπαλο. Ανανέωσε ήδη η πίβοτ Μαρία Νίκολιτς!

Στην ομάδα πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ, ο μεταγραφικός σχεδιασμός υλοποιείται πιο νωρίς από κάθε άλλη χρονιά, με τους Χάρη Χαραλαμπόπουλο (φουνταριστός), Νικήτα Κόχειλα (αμυντικός) και Παναγιώτη Τζωρτζάτο (τερματοφύλακας) να έχουν υπογράψει ήδη στο Δικέφαλο, κουβαλώντας μαζί τους βαρύ βιογραφικό ο καθένας.

Στον χώρο του μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ξεκίνησε από την στελέχωση του προπονητικού τιμ, με τις ανανεώσεις του Βασίλη Μασλαρινού, του Νίκου Παπαδόπουλου, του Άγγελου Αγγελίδη, του Αριστείδη Ταρπάγκου και του Κοσμά Δάγκουλα. Τόσο η πορεία της πρώτης ομάδας όσο και οι συνεχείς επιτυχίες των μικρότερων ηλικιακά τμημάτων μπάσκετ του Συλλόγου αποτελούν μία σταθερά, την οποία ο Δικέφαλος θέλει να επαναλάβει και φέτος. Σειρά τώρα παίρνουν οι μεταγραφές, οι οποίες έχουν ήδη προγραμματιστεί και αξιολογηθεί από τους υπεύθυνους.

Στην ομάδα βόλεϊ γυναικών οι υποχρεώσεις φέτος θα αυξηθούν καθώς η ομάδα ανέβηκε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία της Preleague. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση για την φετινή χρονιά ξεκίνησε με την πρόσληψη του Δημήτρη Σολκίδη, ο οποίος θα αναλάβει ως προπονητής. Οι επαφές για μεταγραφικά αποκτήματα βρίσκονται σε φουλ ρυθμό και γίνονται με αθλήτριες, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να προσδώσουν ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα.

Γενικά σε όλα τα τμήματα αναμένεται μπαράζ μεταγραφικών ανακοινώσεων, με τον πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ να ηγείται προσωπικά της προσπάθειας που κάνουν όλοι, ώστε τα τμήματα του Δικεφάλου να ξεκινήσουν με όσα περισσότερα εφόδια μπορούν την αγωνιστική σεζόν 2018-2019».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ