Μπόμης: «Δεν αναγνωρίζουμε τις υπάρχουσες συμβάσεις με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός»

Μπόμης: «Δεν αναγνωρίζουμε τις υπάρχουσες συμβάσεις με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός»

Ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη τόνισε ότι η νέα διοίκηση της «μάνας του λόχου» δεν αναγνωρίζει τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί με την «πράσινη» ΠΑΕ – Κωνσταντίνου: «Θα δούμε τις υπάρχουσες συμβάσεις, να βοηθήσουμε τον Ερασιτέχνη».

Την υπογραφή νέων συμβάσεων με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα επιδιώξει η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Παναγιώτης Μπόμης, μετά το τέλος του σημερινού Δ.Σ της «πράσινης» ΠΑΕ. «Η σύμβαση για την ερχόμενη σεζόν ανέρχεται στις 250.000 για τα πάντα: ενοίκιο Λεωφόρου, μέρισμα 10% εισιτηρίων, απόδοση διαφημιστικών εσόδων. Αυτό δεν είναι αποδεκτό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Μπόμης εκπροσώπησε τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της νέας διοίκησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. «Αυτή την φορά ο Α.Ο έχει διοίκηση δυνατή, Παναθηναϊκή και που δεν έχει ανάγκη τα ξεροκόμματα που πέταγε η ΠΑΕ στις προηγούμενες διοικήσεις για να καλύψουν τα πέντε και δέκα χιλιάρικα τον μήνα στο δημόσιο», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στην ομιλία του στην ΓΣ του Ερασιτέχνη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάλεσε σε συστράτευση τα επαγγελματικά τμήματα του συλλόγου ώστε να ξαναγίνει ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος αυτό που λέει ο ύμνος του, αυτό που οραματίστηκε ο ιδρυτής του Γιώργος Καλαφάτης και αυτό που έπραττε ο Πατριάρχης μας Παύλος Γιαννακόπουλος, πρωταθλητής σε όλα τα σπορ.

Στο σημερινό Δ.Σ. ξεκαθαρίσαμε ποια είναι η θέση μας. Καλέσαμε την ΠΑΕ να κάτσουμε στο τραπέζι να διαπραγματευτούμε καλή τη πίστη τις νέες συμβάσεις με τον Ερασιτέχνη. Η αντιμετώπιση της ΠΑΕ προς τον Ερασιτέχνη και οι συμβάσεις επαιτείας είναι αυτές που οδήγησαν τον Ερασιτέχνη εδώ που είναι. Τις υπάρχουσες συμβάσεις προφανώς δεν τις αναγνωρίζουμε.

Ένα πράγμα τονίζω, πως η σύμβαση για την ερχόμενη σεζόν ανέρχεται στις 250.000 για τα πάντα: ενοίκιο Λεωφόρου, μέρισμα 10% εισιτηρίων, απόδοση διαφημιστικών εσόδων. Αυτό δεν είναι αποδεκτό.

Όπως δήλωσα και στο Δ.Σ. ή θα κάτσουμε όλοι μαζί να συμφωνήσουμε ή θα προασπιστούμε με κάθε έννομο τρόπο τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Η αρχή στη δεύτερη περίπτωση θα γίνει με due diligence από το 1979 και μετά, για να δούμε αν αποδίδονταν τα σωστά μερίσματα βάση νόμου στον Ερασιτέχνη.

Επαναλαμβάνω πως η δική μας θέληση είναι ο Παναθηναϊκός να είναι ένας και να πορευτούμε όλοι μαζί στην ανάταση του συλλόγου. Αν κάποιος δεν το επιθυμεί, να γνωρίζει από τώρα πως απέναντι του αυτή την φορά ο Α.Ο έχει διοίκηση δυνατή, Παναθηναϊκή και που δεν έχει ανάγκη τα ξεροκόμματα που πέταγε η ΠΑΕ στις προηγούμενες διοικήσεις για να καλύψουν τα πέντε και δέκα χιλιάρικα τον μήνα στο δημόσιο».

Κωνσταντίνου: «Θα δούμε τις υπάρχουσες συμβάσεις, να βοηθήσουμε τον Ερασιτέχνη»

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, τόνισε ότι ο σύλλογος θα πρέπει πορευτεί ως ένας ενιαίος οργανισμός και επισήμανε ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν εκ νέου συζητήσεις  για τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Το ΔΣ έγινε σε βαρύ κλίμα εξαιτίας του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου, ήταν δύσκολο για όλους και όπως ήταν λογικό όλοι δώσαμε τα συλλυπητήριά μας.

Είναι θετικό το κλίμα για τη νέα διοίκηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ο Παναθηναϊκός ως ενιαίος όπως είναι και πρέπει να είναι, θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τον Ερασιτέχνη.

Η κουβέντα έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και αποφασίστηκε να γίνει Γενική Συνέλευση στις 6 Ιουλίου, με κύριο θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έως το ποσό των 20 εκ. ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος και ελπίζουμε μέχρι τότε να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, ώστε ο νέος επενδυτής να βάλει τα χρήματα.

Δεν υπήρξε καμία ένσταση από τον ερασιτέχνη, θα δούμε τις υπάρχουσες συμβάσεις και θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ