Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός : Κοντά στην ανάληψη της προεδρίας ο Γιαννακόπουλος

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός : Κοντά στην ανάληψη της προεδρίας ο Γιαννακόπουλος

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ανάληψη της προεδρίας του.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στο να αλλάξει σελίδα. Η προεδρία του αναμένεται να αλλάξει χέρια μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να παίρνει στα χέρια του τον Ερασιτέχνη βοηθώντας τον έτσι να ανακάμψει από την τραγική οικονομική κατάσταση που τον ταλαιπωρεί.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται απόλυτα έτοιμος να αναλάβει τις τύχες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Αύριο, Δευτέρα (4/6) οι δύο πλευρές που είχαν καταθέσει τις λίστες για σχηματισμό διοίκησης στο Πρωτοδικείο θα ενημερώσουν τον Πρωτοδίκη για τις εξελίξεις που υπάρχουν αναιρώντας τις υποψηφιότητες τους.

Μάλιστα, στην τελική ευθεία είναι η στελέχωση του ψηφοδελτίου, του οποίου επικεφαλής είναι ο Γιαννακόπουλος. Όμως, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα ποια άλλα μέλη θα αποτελούν το ψηφοδέλτιο. Ο σκοπός είναι οι εκλογές είναι να διεξαχθούν από τις 8 Ιουνίου και να μην υπάρξει επαναληπτική Γενική Συνέλευση μία εβδομάδα μετά.

Εξάλλου, ο στόχος που είχε τεθεί αρχικά από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ήταν να μπει τάξη στον σύλλογο αναφορικά με τα οικονομικά του αφού τα χρέη ξεπερνούν τα τρία εκατομμύρια ευρώ, με μια πρόβλεψη να κάνει λόγο για 500 χιλιάδες ευρώ παραπάνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ