Ο Γιαννακόπουλος προχωρά για τον Ερασιτέχνη

Ο Γιαννακόπουλος προχωρά για τον Ερασιτέχνη

Την απόφασή του να ηγηθεί της προσπάθειας για τη σωτηρία του Ερασιτέχνη παναθηναϊκού γνωστοποίησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ των πρασίνων, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είχε εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία να ασχοληθεί με τα τμήματα των υπολοίπων αθλημάτων του συλλόγου, τα οποία είναι  σε άθλια κατάσταση.

Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα έχουν οδηγήσει σε μαρασμό σχεδόν όλα τα τμήματα με αναιμικές ομάδες, απλήρωτους παίκτες και προπονητές και τραγική αγωνιστική πορεία.

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση της ομάδας μπάσκετ των γυναικών που αναγκάστηκε να παραταχθεί με νεάνιδες και να υποβιβαστεί υπομένοντας βαριές ήττες που έχουν γραφτεί στην ιστορία των ρεκόρ.

Πρόσφατα μέλος του νομικού τμήματος της ΚΑΕ εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό σε συνεδρίαση του ΔΣ στη λίγκα του βόλεϊ και προανήγγειλε την ενασχόληση του Γιαννακόπουλου με τα κοινά της ανδρικής ομάδας.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι κινήσεις για να συγκροτηθεί ψηφοδέλτιο το οποίο θα κατέβει στις εκλογές και θα ζητήσει την ψήφο των μελών του συλλόγου.

Είναι σαφές πως τα οικονομικά ανοίγματα, αλλά κυρίως η προσπάθεια για την αναδιοργάνωση των τμημάτων θα απαιτήσουν χρήματα και πολλή προσπάθεια, αν και η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει δείξει πως δεν φείδεται κανενός εκ των δυο για να μπορέσει να βοηθήσει τα τμήματα του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ