Μπαίνει στον Ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος!

Μπαίνει στον Ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος!

Την πρόθεσή του να ασχοληθεί ενεργά με τα διοικητικά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έκανε γνωστή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος προτίθεται να προχωρήσει ακόμα πιο ενεργά στην ενασχόλησή του με την ομάδα βόλεϊ ανδρών του συλλόγου, ενώ σκοπεύει να καταθέσει ένα συνολικό πλάνο για τη σωτηρία και αναμόρφωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σερ όλα τα τμήματά του.

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ παρέπαιε όπως βέβαια σχεδόν όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Μόλις την τελευταία αγωνιστική και ειδικότερα την τελευταία στιγμή κατάφερε να σωθεί και να παραμείνει στην Α1 κατηγορία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μάλιστα μέσα στη σεζόν να κάνει παρεμβάσεις βοηθώντας να αποκτηθούν παίκτες.

Η ομάδα του Ανδρεόπουλου τα κατάφερε, αλλά τα υπόλοιπα τμήματα βρίσκονται σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση με τεράστια οικονομικά προβλήματα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ομάδα μπάσκετ γυναικών που υποχρεώθηκε να παραταχθεί στο εφετινό πρωτάθλημα με νεάνιδες και να υποβιβαστεί στην Α2 κατηγορία.

Την ίδια στιγμή ουσιαστικά δεν υπάρχει διοίκηση στο σύλλογο. Τόσο ο Τάκης Οικονομόπουλος, όσο και ο Νίκος Πλυτάς που ανέλαβαν να διαχειριστούν την κατάσταση αδυνατούσαν να τα καταφέρουν, καθώς δεν υπήρχαν οι οικονομικές συνθήκες για να γίνουν κινήσεις.

Ηταν προσωρινές διοικήσεις που απλώς αναλάμβαναν να μην «σκάσει» ο σύλλογος και με τεράστιες «θυσίες» προσπαθούσαν να κρατήσουν ζωντανά τα τμήματα.

Ετσι λοιπόν ο Γιαννακόπουλος αναλαμβάνει το τμήμα βόλεϊ ανδρών και σύντομα θα ανακοινώσει και το πλάνο του για τον Ερασιτέχνη συνολικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ