Πύρρος Δήμας : «Προχωράμε για την αλλαγή σελίδας»

Πύρρος Δήμας : «Προχωράμε για την αλλαγή σελίδας»

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας άρσης βαρών, Πύρρος Δήμας εξέφρασε την ικανοποίηση του για τους αγώνες που έγιναν τις περασμένες μέρες.

Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Χανιά πραγματοποιήθηκαν τα ανοιχτά πρωταθλήματα άρσης βαρών με μεγάλη συμμετοχή αθλητών αλλά και την παρουσία πολλών φιλάθλων. Οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να προχωρήσουν σε μια πρώτη επιλογή ταλαντούχων αθλητών και ο μεγάλος στόχος για το 2018 (πέρα από ηπειρωτικά και παγκόσμια πρωταθλήματα) είναι η συμμετοχή με πλήρεις ομάδες στους Μεσογειακούς Αγώνες που θα γίνουν το καλοκαίρι στην Ταραγόνα της Ισπανίας.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας άρσης βαρών, Πύρρος Δήμας αναφέρθηκε στους αγώνες που έγιναν, εκφράζοντας την ικανοποίηση του.

«Είναι πολύ σημαντικό για τη διοίκηση μας να υλοποιούμε άμεσα τις υποσχέσεις μας, όπως τώρα με την διεξαγωγή αγώνων που θα συνεχιστούν με τον ίδιο συχνό ρυθμό. Το μέλλον ανήκει στα νέα παιδιά αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχνά τους αθλητές που κράτησαν ζωντανή την άρση βαρών σε δύσκολους καιρούς και έχουν ακόμα να δώσουν πολλά. Με μεθοδικότητα, οργάνωση, συνέπεια και φρέσκες ιδέες προχωράμε για την αλλαγή σελίδας στο άθλημα μας».

Το Σάββατο είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή ορισμένων ομίλων του νέου θεσμού των ανοιχτών πρωταθλημάτων σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα και την Κυριακή στη Δράμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ