Κέρκυρα – ΠΑΟΚ : Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Κέρκυρα – ΠΑΟΚ : Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Μάτος και Πέλκας ξεχώρισαν στην εύκολη επικράτηση του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα.

Πασχαλάκης: Ένα ακόμα 90λεπτό που η εστία του δεν παραβιάζετ. Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας έκανε μια σοβαρή εμφάνιση έχοντας 2-3 επεμβάσεις όταν χρειάστηκε.

Μάτος: Ο Βραζιλιάνος έχει βαλθεί να μας τρελάνει όλους. Πέτυχε ένα ακόμα γκολ το 7ο την φετινή σεζόν, «αγγίζοντας» το περσινό του ρεκόρ που είχε σκοράρει οκτώ σε 47 αγώνες.

Βαρέλα: Ο Καποβερντιανός αμυντικός σταματούσε με άνεση κάθε επίθεση της Κέρκυρας, ενώ παράλληλα έβγαζε και την μπάλα από την περιοχή σε σωστό χρόνο.

Μαλεζάς: Έκανε αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις του. Σε μια φάση έχασε τον Μυτίδη, αλλά διόρθωσε την κατάσταση με ένα πολύ σημαντικό τάκλιν μέσα στην περιοχή.

Βιεϊρίνια: Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ. Δεν μπήκε καλά στον αγώνα, αλλά σιγά-σιγά ανέβασε στροφές.

Τσίμιροτ: Είχε χημεία με τον Μαουρίσιο. Καλή αλληλοκάλυψη στην μεσαία γραμμή με τον Βραζιλιάνο, αλλά υστέρησε λίγο στο ποσοστό εύστοχων μεταβιβάσεων.

Μαουρίσιο: Ο Βραζιλιάνος αρχίζει να φορμάρετε. Τον βοήθησε το γεγονός ότι είχε τον Τσίμιροτ στο χώρο του κέντρου, όμως ακόμα χρειάζεται δουλειά για να φτάσει στο προ-τραυματισμό επίπεδο του.

Πέλκας: Ακόμα και σε μια μέτρια μέρα για αυτόν, κατάφερε να πετύχει το 6ο του γκολ για φέτος, δείχνοντας επιμονή σε μια φάση που φαινόταν να χάνεται.

Λημνιός: Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, με πολλές λάθος επιλογές. Την εικόνα «σώζει» σε μεγάλο βαθμό η μαχητικότητα του και τα πολλά τρεξίματα προς τον άξονα.

Κάμπος: Πολύ καλή εμφάνιση και απίθανο γκολ απο τον άσο του ΠΑΟΚ που συνεχίζει την ανοδική πορεία του.

Κουλούρης: Λίγα πράγματα από τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ. Δικαιολογημένα αντικαταστάθηκε από τον Πρίγιοβιτς νωρίς στο δεύτερο μέρος.

Κάμπος: Ο Αγκολέζος πέτυχε ένα ακόμα γκολ σήμερα δείχνοντας πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Πρίγιοβιτς: Ο Σέρβος δεν ίδρωσε την φανέλα του καθώς όταν μπήκε το παιχνίδι ήδη είχε κριθεί.

Μακ: Ο Σλοβάκος αν έβλεπε και λίγο γήπεδο θα ήταν ίσως ο καλύτερος επιθετικός που φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ. Στη φάση που χάνει στο 88ο λεπτό, είναι ενδεικτική της κατάστασης του, ενώ δίπλα του ήταν ο Πρίγιοβιτς.

Μπίσεσβαρ: Έδειξε διάθεση να τρέξει και να προσφέρει παρότι το σκορ ήταν στο 3-0 και όλοι είχαν κατεβάσει ρυθμό.

Λουτσέσκου: Εύκολο έργο για τον Ρουμάνο τεχνικό που είδε την ομάδα του στο ρελαντί να επικρατεί στην Κέρκυρα χωρίς να χρειαστεί να αλλάξει κάτι στα πλάνα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ