Κέρκυρα – ΠΑΟΚ : Η κριτική των παικτών της Κέρκυρας

Κέρκυρα – ΠΑΟΚ : Η κριτική των παικτών της Κέρκυρας

Δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις απέναντι στον πολύ καλύτερο ΠΑΟΚ οι παίκτες της Κέρκυρας.

Κουτζαβασίλης: Στα δύο γκολ από τα τρία γκολ του ΠΑΟΚ δε φέρει ευθύνη, όχι όμως σ’ αυτό του Πέλκα που αφήνει την εστία του. Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας στα σουτ των παικτών του Λουτσέσκου είχε πολλές και καλές αποκρούσεις.

Σπίνουλας: Είχε δύσκολο έργο απέναντι στους ταχύς παίκτες του ΠΑΟΚ. Δεν είχε σωστές τοποθετήσεις στις στημένες μπάλες.

Ιωάννου: Ο έτερος κεντρικός αμυντικός της Κέρκυρας έκανε αρκετά λάθη τα οποία δεν στοίχησαν στην ομάδα του.

Γρομητσάρης: Είχε δύσκολο έργο κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι. Στην πίεση που άσκησε ο Δικέφαλος έδειξε να μη μπορεί να έχει θέμα.

Αναστασίου: Είχε στην επιτήρηση του τον Μάτος. Μια φορά τον έχασε σε στατική φάση και ήρθε το γκολ. Είχε πολλά προβλήματα απέναντι στον Βραζιλιάνο αμυντικό , αλλά και στον Λημνιό.

Κ. Ντιόγκο: Είχε πολύ δουλειά στον χώρο του κέντρου. Έκανε πολλά χιλιόμετρα αλλά πάντα ερχόταν δεύτερος όταν η μπάλα παιζόταν στον χώρο ευθύνης του.

Μπάουμαν: Ο 26χρονος μέσος αγωνίστηκε στην δεξιά πλευρά της Κέρκυρας πέφτοντας πάνω στον εξαιρετικό Μάτος. Ο Αργεντινός ανασταλτικά δεν βοήθησε τον Γεωργίου, ενώ και επιθετικά δεν έδειξε κάτι το αξιοσημείωτο.

Γεωργίου: Ο 31χρονος έκανε πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις του, αλλά και στα αμυντικά του καθήκοντα καθώς δέχθηκε αρκετή πίεση από τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Κόντος: Δεν βοήθησε τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά. Μπλοκαρίστηκε εύκολα από τους παίκτες του Δικεφάλου.

Ζορμπάς: Ο επιτελικός μέσος της Κέρκυρας προσπάθησε να βοηθήσει στην δημιουργία καταστάσεων στην άμυνα του ΠΑΟΚ, χωρίς επιτυχία.

Μυτίδης: Ο Κύπριος επιθετικός ήταν αρκετά δραστήριος και παίδεψε τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του.

Τουράμ: Αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης χωρίς όμως με μεγάλη επιτυχία, παρότι είχε την ευκαιρία να πετύχει γκολ στο 80λπετό.

Ρόλε: Έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της Κέρκυρας δείχνοντας διάθεση να βοηθήσει την ομάδα του.

Γεωργακόπουλος: Πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και δεν μπορεί να αξιολογηθεί.

Τσιώλης: Είχε εξαρχής πολύ δύσκολο έργο ενώ είχε και σοβαρότατες απουσίες. Δεν μπορεί να κριθεί για αυτή την αναμενόμενη ήττα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ