Παράσχος : «Αξίζαμε τη νίκη»

Παράσχος : «Αξίζαμε τη νίκη»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, Γιώργος Παράσχος, τόνισε πως η ομάδα του έπρεπε να κερδίσει τον Πανιώνιο, αλλά στάθηκε στην ατυχία των γηπεδούχων.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, Γιώργος Παράσχος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του απέναντι στον Πανιώνιο, επισημαίνοντας πως η Ελαφρά Ταξιαρχία άξιζε τη νίκη.

«Ήμασταν βελτιωμένοι σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο. Είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας και ηρεμία στο παιχνίδι μας, επιλέγοντας να χτυπήσουμε τον αντίπαλο στην κόντρα. Δεχθήκαμε ένα γκολ σε φάση που η μπάλα βρήκε την πλάτη του τερματοφύλακα μας.

Ήμασταν καλύτεροι, αξίζαμε τη νίκη και με την ευκαιρία του Κονέ θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τη διάθεση που δείχνουν. Η ομάδα θα δείξει ότι αξίζει να μείνει στην κατηγορία», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος και συνέχισε λέγοντας. «Πεισμώσαμε μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Βγήκαμε μπροστά ψάχνοντας το δεύτερο γκολ και είχαμε άμεση αντίδραση. Ήμασταν όμως άτυχοι στη φάση του Κονέ, καθώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε».

Ο προπονητής του Απόλλωνα απάντησε και σε ερώτηση για τις μεταγραφικές εξελίξεις στην ομάδα του, επισημαίνοντας. «Ψάχνουμε δυο παίκτες ακόμα. Έναν επιθετικό κι ένα οκτάρι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ