Ολυμπιακός : Ο Γκαρθία περιμένει για Μάριν και Ομάρ

Ολυμπιακός : Ο Γκαρθία περιμένει για Μάριν και Ομάρ

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός και ο Νορβηγός αμυντικός είχαν χθες μικροενοχλήσεις και ο Όσκαρ Γκαρθία περιμένει την κυριακάτικη προπόνηση, για να δει αν θα έχει τους δύο παίκτες στη διάθεση του για το ματς με την Λαμία.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Δευτέρας την Λαμία στο Καραϊσκάκη και οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν με την προπόνηση του Σαββάτου την προετοιμασία τους για το ματς της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος, Όσκαρ Γκαρθία είδε όμως τον Μάρκο Μάριν και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να αισθάνονται μικροενοχλήσεις και είναι αναγκασμένος να περιμένει την προπόνηση της Κυριακής για να δει αν θα υπολογίζει στη βοήθεια των δύο παικτών.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό αλλά το θέμα είναι αν θα καταφέρουν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας στην προπόνηση της Κυριακής. Ο Γκαρθία θα περιμένει λοιπόν να δει σε τι κατάσταση θα είναι αύριο οι δύο παίκτες κι εν συνεχεία θα αποφασίσει αν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα κόντρα στην Λαμία.

Σε ότι αφορά τα πλάνα του Όσκαρ Γκαρθία για την εντεκάδα των πειραιωτών, ο Ισπανός κόοουτς της ομάδας του λιμανιού δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για κάποιες θέσεις. Αυτό αναμένεται να γίνει στην αυριανή προπόνηση των «ερυθρόλευκων», με τον Γκαρθία να κάνει τις τελικές δοκιμές.

Η παρουσία του Κέβιν Μιραλάς στο βασικό σχήμα των πειραιωτών θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε σε ποια θέση θα αγωνιστεί ο Βέλγος επιθετικός. Αυτό θα εξαρτηθεί βέβαια και από τη διάταξη που θα επιλέξει ο νέος κόουτς της ομάδας του λιμανιού. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γκαρθία δεν έχει στη διάθεση του, τον Σισέ και τον Ταχτσίδη, καθώς οι δυο παίκτες είναι τιμωρημένοι και θα εκτίσουν την ποινή τους στον αγώνα με την Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ