ΠΑΟΚ : Τα πλάνα του Λουτσέσκου με την Κέρκυρα

ΠΑΟΚ : Τα πλάνα του Λουτσέσκου με την Κέρκυρα

Ο Ρουμάνος τεχνικός κατέληξε στην 11αδα που θα παρατάξει την Κυριακή (14/1) με αντίπαλο την Κέρκυρα, με τους Τσίμιροτ και Μαλεζά να παίρνουν φανέλα βασικού.

Με στόχο την 5η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί αύριο (14/1) το μεσημέρι (15:00) ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Κέρκυρα. Οι Θεσσαλονικείς μπορεί να έχουν έναν βατό αντίπαλο όμως θα πρέπει να δείξουν την δέουσα σοβαρότητα αν δε θέλουν να πάθουν κάποιο πατατράκ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου που βλέπει την ομάδα να έχει ξεθαρρέψει ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να εμφανιστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι και να μην επιτρέψουν στον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός σε σχέση με τα δύο τελευταία παιχνίδια με Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα και Τρίκαλα για το κύπελλο ετοιμάζει να κάνει κάποιες αλλαγές στην 11αδα. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Κρέσπο δεν έβγαλε όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας με τον Στέλιο Μαλεζά να παίρνει την θέση του. Όπως επίσης και ο τραυματισμός του Κάνιας σε συνδυασμό με το ντεφορμάρισμα του, φέρνει στην 11αδα τον Τσίμιροτ.

Έτσι λοιπόν κάτω από τα δοκάρια θα δούμε τον Πασχαλάκη, δεξιά τον Μάτος και αριστερά τον Βιερίνια. Στο κέντρο της άμυνας οι Βαρέλα και Μαλεζάς. Στο χώρο του κέντρου ο Τσίμιροτ θα έχει για παρτενέρ τον Μαουρίσιο. Στις πτέρυγες οι Κάμπος και Λημνιός, στον άξονα ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ με 8 γκολ Πρίγιοβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ