«Μύλος» με τον Πανιούκοφ και στη Ρωσία!

«Μύλος» με τον Πανιούκοφ και στη Ρωσία!

Από μέλος της πρώτης ομάδας έως και... ελεύθερο βλέπουν τον Αντρέι Πανιούκοφ οι συμπατριώτες του, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει.

Η Ζενίτ αρνήθηκε την αρχική προσφορά του Παναθηναϊκού για την παραχώρηση του Αντρέι Πανιούκοφ, ωστόσο οι πληροφορίες που προκύπτουν από τη Ρωσία για το μέλλον του 23χρονου σέντερ φορ είναι διφορούμενες. Με άλλους να υποστηρίζουν ότι μπορεί ακόμη και να μείνει ελεύθερος. Και άλλους ότι υπολογίζεται από τον Μαντσίνι για την πρώτη ομάδα! Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή.

Από την Παρασκευή οι παίκτες της Ζενίτ επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους, μετά το τέλος των χειμερινών διακοπών τους. Και τη Δευτέρα (15/01) η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι «πετάει» για το Ντουμπάι, όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας «Sport-Express», ο Πανιούκοφ είναι πιθανό να ακολουθήσει την αποστολή! Ειδικά από τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι από αυτή θα κοπεί ο διεθνής Ρώσος φορ, Αρτέμ Ντζιούμπα, τον οποίο δεν υπολογίζει ο Μαντσίνι!

Εάν αυτό συμβεί, τότε αυτομάτως ο Παναθηναϊκός χάνει κάθε πιθανότητα να αποκτήσει άμεσα τον Πανιούκοφ. Ωστόσο, τίποτε δεν είναι σίγουρο. Με τον ίδιο τον παίκτη να δηλώνει στο sportsdaily.ru και τον Ρώσο δημοσιογράφο, Αλεξέι Αντριάνοφ, ότι δεν έχει ακόμη ιδέα για το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του!

«Προς το παρών δεν έχω καμία ενημέρωση για το τι θα κάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πανιούκοφ σε ερώτηση για το μέλλον του. Με τον δημοσιογράφο να αναφέρει ότι αυτή τη στιγμή ο Πανιούκοφ είναι κοντά στο να μείνει ελεύθερος από τη Ζενίτ! Ενώ παράλληλα αναφέρει ότι πέραν του Παναθηναϊκού, κρούση για τον 23χρονο φορ έχει καταθέσει και η ρωσική Τόσνο. Ομάδα της πρώτης κατηγορίας του ρωσικού πρωταθλήματος.

Πάντως το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος ο διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Ρωσίας φαντάζει εξαιρετικά απίθανο. Και γιατί έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020, αλλά και επειδή οι ετήσιες απολαβές είναι πάρα πολύ υψηλές. Με τον Παναθηναϊκό να περιμένει να μάθει τις εξελίξεις και παράλληλα να ψάχνεται και για άλλες λύσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ