ΑΕΚ : Προς διατήρηση το 3-5-2, για βασικός ο Μοράν

ΑΕΚ : Προς διατήρηση το 3-5-2, για βασικός ο Μοράν

Τα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τα Γιάννενα, με τον Μανόλο Χιμένεθ να μην μπορεί να υπολογίζει από χθες τους Τσόσιτς, Σιμόες, αλλά και τον τιμωρημένο Γαλανόπουλο. Τα παραπάνω δεδομένα φαίνεται πως κάνουν τον Ισπανό τεχνικό να καταλήγει στην διατήρηση του 3-5-2 που είδαμε και στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Προχωρώντας ωστόσο σε αρκετές αλλαγές στα πρόσωπα.

Το πιθανότερο είναι να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια ο Τσιντώντας, με τους Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Λαμπρόπουλο, να παίρνουν τις θέσεις της άμυνας. Στα δύο άκρα αναμένεται να βρεθούν οι Μπακάκης, Λόπες (θέση διεκδικεί και ο Γκάλο), ενώ στον άξονα, θα διατηρηθεί ο Έρικ Μοράν. Έχοντας πιθανότατα ως παρτενέρ τον Κονέ.

Από εκεί και πέρα, σε ρόλο επιτελικού θα χρησιμοποιηθεί ένας εκ των Χριστοδουλόπουλου, Μασούντ, ενώ στην επίθεση θα βρεθούν ο Λιβάγια με τον Αραούχο. Αφού ο Μπακασέτας μπήκε μόλις χθες σε φουλ ρυθμούς και η λογική λέει πως ακόμα κι αν είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ, θα μείνει πιθανότατα στον πάγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ