Ατρόμητος : Ενδιαφέρον για τον Νουχίου

Ατρόμητος : Ενδιαφέρον για τον Νουχίου

Ο Ατρόμητος φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του επιθετικού της Σέφιλντ Γουένστεϊ, Αντέ Νουχίου.

Ο Ατρόμητος ψάχνεται στην αγορά για επιθετικό και σύμφωνα με το atromitista.gr ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, Νταμίρ Κάναντι, είναι ο σέντερ φορ της Σέφιλντ Γουένστεϊ, Αντέ Νουχίου.

Πρόκειται για υψηλόσωμο (1.96 μ.) Κοσοβάρο με αυστριακή υπηκοότητα επιθετικού, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Τσάμπιονσιπ ως το καλοκαίρι.

Τον θηριώδη φορ γνωρίζει πολύ καλά ο Κάναντι, λόγω της θητείας του στην Αυστρία (με Γουέλς, Ριντ, Αούστρια Κάρντεν, Ραπίντ Βιέννης). Μάλιστα, στην ομάδα της Βιέννης πέτυχε σε μία διετία 17 γκολ και αμειβόταν με 1,2 εκ. ευρώ ετησίως.

Ο Νουχίου ήταν διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές της πατρίδας του προπονητή του Ατρόμητου, ενώ πλέον είναι διεθνής με το Κόσοβο. Έχει αγωνιστεί στην Τουρκία με την Εσκίσεχισπορ και από το 2013 φορά τη φανέλα της ομάδας του Σέφιλντ (166 συμμετοχές και 24 γκολ).

Ο παίκτης της Σέφιλντ Γουενστεϊ θεωρείται μια αρκετά δύσκολη περίπτωση λόγω του πολύ υψηλού κασέ του, αλλά και επειδή η ομάδα του άλλαξε προπονητή πρόσφατα, με τον Ολλανδό Γιος Λουχουκάι να αναλαμβάνει το τιμόνι. Φυσικά δεν είναι η μοναδική που απασχολεί την ομάδα του Ατρομήτου και τον Νταμίρ Κάναντι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ