Ατρόμητος : Τέλος ο Ζησόπουλος, τον θέλει ο Απόλλωνας

Ατρόμητος : Τέλος ο Ζησόπουλος, τον θέλει ο Απόλλωνας

Ο Γιώργος Ζησόπουλος αποτελεί παρελθόν για τον Ατρόμητο, με τις πληροφορίες ν' αναφέρουν ότι ο Απόλλωνας ενδιαφέρεται για τον έμπειρο αμυντικό.

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Ζησόπουλο και ο έμπειρος αμυντικός είναι πλέον σε αναζήτηση νέας ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο Απόλλωνας έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη και αναμένονται εξελίξεις. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η ομάδα του Περιστερίου εξέδωσε ανακοίνωση για τον έμπειρο αμυντικό, ενώ δήλωση έκανε και ο Ζησόπουλος.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα αμυντικό Γιώργο Ζησόπουλο. Πρόκειται για ένα παίκτη υπόδειγμα με εξαιρετική παρουσία για όσο καιρό βρέθηκε στην ομάδα μας και θα θέλαμε να του ευχηθούμε ότι καλύτερο για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου.

Από τη δική του πλευρά ο Ζησόπουλος υποστήριξε χαρακτηριστικά. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα στον Ατρόμητο για την πολύ ωραία συνεργασία που είχαμε. Την περίοδο που ήμουν στην ομάδα πέρασα δύσκολες οικογενειακές στιγμές και όλοι μου στάθηκαν δίπλα σαν οικογένεια. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους φετινούς στόχους της γιατί έχει παίκτες που αξίζουν το καλύτερο και είναι άριστοι χαρακτήρες. Ευχαριστώ πολύ και πάλι όλους τους ανθρώπους του Ατρόμητου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ