Επιβεβαίωση για Βράνιες από την Αντερλεχτ!

Επιβεβαίωση για Βράνιες από την Αντερλεχτ!

Ο τεχνικός διευθυντής της Άντερλεχτ παραδέχθηκε το ενδιαφέρον για τον Ογκνιεν Βράνιες, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν έχει υπάρξει πρόταση για την αγορά του.

Με δηλώσεις που παραχώρησε σε ιστοσελίδα του Βελγίου, ο τεχνικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Έρμαν Φαν Χόλσμπεεκ, παραδέχθηκε πως η ομάδα του έχει στην ατζέντα της τον Ογκνιέν Βράνιες, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη κίνηση για την απόκτησή του. Με τον Χόλσμπεεκ να ξεκαθαρίζει πως τη δεδομένη στιγμή το θέμα του Βράνιες δεν έχει έρθει στην πρώτη γραμμή για την Άντερλεχτ. Κάτι που πάντως, δεν αποκλείεται να συμβεί στην πορεία.

«Γνωρίζουμε τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει διεξοδική συζήτηση για τις μεταγραφές», τόνισε ο Έρμαν Φαν Χόλσμπεεκ στην ιστοσελίδα «voetbalnieuws.be».

Φαίνεται λοιπόν πως το θέμα του Βράνιες και της Άντερλεχτ παραμένει ανοικτό, ωστόσο δεν δείχνει προχωρημένο. Μιας και από πλευράς ΑΕΚ, δεν προκύπτει το παραμικρό σχετικά με τον Βόσνιο στόπερ. Αφού το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ έχει γίνει γνωστό στους ανθρώπους της ομάδας μέσω δημοσιευμάτων και όχι κάποιας επίσημης κρούσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ