Τσιγκρίνσκι, ο πρώτος!

Τσιγκρίνσκι, ο πρώτος!

Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με την πλευρά του Ουκρανού στόπερ για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Μπορεί οι ανανεώσεις των Αντρέ Σιμόες και Ογκνιέν Βράνιες να έχουν έρθει στο προσκήνιο, κυρίως λόγω των όσων είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με ενδιαφέρον ομάδων για την απόκτησή τους, όμως όλα δείχνουν πως ένας άλλος «κιτρινόμαυρος» θα βάλει πρώτος την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο. Ο λόγος για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με την ΑΕΚ να διατηρεί οψιόν για την ανανέωσή του για ένα ακόμα χρόνο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόθεση της Ένωσης είναι να μην ενεργοποιήσει την οψιόν, αλλά να προσφέρει ένα νέο συμβόλαιο στον Ουκρανό αμυντικό, διάρκειας δύο ετών. Κρατώντας έτσι τον Τσιγκρίνσκι τουλάχιστον μέχρι το 2020. Μάλιστα, η εν λόγω προσφορά φαίνεται πως έχει μεταφερθεί στην πλευρά του Τσιγκρίνσκι, που είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε ένα νέο συμβόλαιο με την Ένωση.

Μάλιστα, οι εξελίξεις στην εν λόγω υπόθεση αναμένονται άμεσες, αφού δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ο ατζέντης του Ουκρανού στόπερ να έρθει στη χώρα μας. Για να βάλει στην τελική ευθεία τις συζητήσεις με την ΑΕΚ και να σφραγιστεί η παραμονή του «Τσίγκρι» στην Ελλάδα για άλλα δύο χρόνια. Αφού και ο έμπειρος στόπερ, δείχνει ικανοποιημένος από την Ένωση και εφόσον καλυφθεί και οικονομικά, η παραμονή του στην ΑΕΚ φαντάζει ιδανικό σενάριο για τον ίδιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην κουβέντα που έχει γίνει μεταξύ της ΑΕΚ και της πλευράς του παίκτη, οι οποίοι έχουν σχεδόν συμφωνήσει σε όλα, έχει τεθεί και το σενάριο της περαιτέρω παρουσίας του Τσιγκρίνσκι στην Ένωση, ακόμα και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Με τους ανθρώπους της Ένωσης να έχουν μεταφέρει προς τον Ουκρανό στόπερ πως θα ήθελαν την αξιοποίησή του και μετά το τέλος της καριέρας του, σε κάποιο πόστο εντός ομάδας. Έχοντας εκτιμήσει τον χαρακτήρα του και το πώς έχει αντιμετωπίσει την οικογένεια της ΑΕΚ, από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ