Παναιτωλικός : Δέλλας και επίσημα

Παναιτωλικός : Δέλλας και επίσημα

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την ανάληψη της τεχνικής του ηγεσίας από τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος την Παρασκευή (12/1) θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση.

Ήταν γνωστό ότι ο Τραϊανός Δέλλας θα αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού και πλέον είναι και επίσημο.

Η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση την Παρασκευή (12/1) το απόγευμα.

O 41χρονος προπονητής θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στον Ατρόμητο την Κυριακή (14/1 17:15). Μάλιστα οι Περιστεριώτες είναι η τελευταία ομάδα που κοούτσαρε ο Κολοσσός, ο οποίος απολύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

«Την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού αναλαμβάνει από σήμερα ο Τραϊανός Δέλλας και το απόγευμα (ώρα 5.00) θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση με την ομάδα μας. Συνεργάτες του θα είναι ο Βασίλης Μπορμπόκης και ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας.

Σε δήλωσή του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα. Η απόφασή μου ήταν πολύ εύκολη, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν και των ανθρώπων που διοικούν. Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος των λόγων. Μέσα από τη σκληρή δουλειά τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και θα δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του Παναιτωλικού»».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ