Υπονοούμενα Ιντερνασιονάλ για Μολέδο και ο δρόμος του ΠΑΟΚ

Υπονοούμενα Ιντερνασιονάλ για Μολέδο και ο δρόμος του ΠΑΟΚ

Ο αντιπρόεδρος της Ιντερνασιονάλ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αποκτηθεί ο Μολέδο, αν και επιβεβαίωσε το προσύμφωνο.

Ο Ροντρίγκο Μολέδο βρίσκεται με το ένα πόδι στον ΠΑΟΚ. Εκεί όπου θα περάσει το επόμενο εξάμηνο, ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό. Εξέλιξη την οποία γνωρίζουν και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Που δεν είναι άλλοι από τους ιθύνοντες της Ιντερνασιονάλ. Ομάδα με την οποία έχει υπογράψει προσύμφωνο για το ερχόμενο καλοκαίρι ο 30χρονος στόπερ.

Με νέες δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος ποδοσφαίρου της «Ιντερ», Ρομπέρτο Μέλο, αναφέρθηκε εκ νέου στο προσύμφωνο που έχει υπογράψει ο παίκτης και εξήγησε ότι είναι πιθανό, πλέον, το ενδεχόμενο ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει, μεν, στην ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε, αλλά από το καλοκαίρι. Αν και άφησε ένα μικρό παράθυρι να μην γίνει, τελικά, η μεταγραφή για την ομάδα του. Χωρίς, ωστόσο, να δίνει περαιτέρω εξηγήσεις.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Guaíba», λοιπόν, ο Μέλο τόνισε χαρακτηριστικά: «Το πότε θα έρθει θα εξαρτηθεί από τον ελληνικό σύλλογος. Ο αθλητής έχει ακόμη συμβόλαιο μαζί τους. Κάναμε ένα προσύμφωνο μαζί του, για να αρχίσει να αγωνίζεται σε εμάς από την 1η Ιουλίου». Ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τις πιθανότητες να επιστρέψει από τώρα στη Βραζιλία, εμφανίστηκε διστακτικός, λέγοντας: «Δουλεύουμε για να τον έχουμε μαζί μας, αλλά δεν είναι οριστικό». Το τελευταίο σκέλος της δήλωσής του, ωστόσο, θεωρείται «ύποπτο» από τους Βραζιλιάνους. Καθώς αφήνει υπονοούμενο ότι μπορεί η Ιντερνασιονάλ να μην πάρει, εν τέλει τον παίκτη. Κάτι που θα αποτελέσει ανέλπιστο «δώρο» για τον ΠΑΟΚ.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επαναλάβουμε κάτι που έχει τονίσει εδώ και αρκετές ημέρες to10.gr. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον Μολέδο στο ρόστερ του και μετά το πέρας του καλοκαιριού. Και αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Είτε να συμφωνήσει με την Ιντερνασιονάλ, ώστε να μην ισχύσει το προσύμφωνο (έναντι του ανάλογου αντιτίμου, βεβαίως). Είτε να βρεθεί τρόπος μέσω του ατζέντη του παίκτη (πάλι με το ανάλογο… πεσκέσι) και να ακυρωθεί κάθε υπογραφή που έχει «πέσει».

Αυτός, εξάλλου, είναι και ο λόγος που ο ΠΑΟΚ ήθελε από τώρα τον Βραζιλιάνο στόπερ στο ρόστερ του. Ωστε να έχει τον χρόνο να αποφασίσει τους χειρισμούς που απαιτείται να γίνουν για να βρεθεί λύση με τη μονιμοποίηση του Μολέδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ