«Ενδιαφέρονται για Οντιβέρο Απόλλων και Πανιώνιος», σύμφωνα με το Calciomercato

«Ενδιαφέρονται για Οντιβέρο Απόλλων και Πανιώνιος», σύμφωνα με το Calciomercato

Ο Απόλλων Σμύρνης και ο Πανιώνιος έχουν βάλει στο «στόχαστρο» τον Αργεντινό επιθετικό, Λούκας Οντιβέρο, σύμφωνα με το Calciomercato.

Πρόταση στον Λούκας Οντιβέρο έχουν καταθέσει Απόλλων Σμύρνης και Πανιώνιος, όπως αποκαλύπτει το Calciomercato, το οποίο αναφέρει πως οι δύο ελληνικές ομάδες μαζί με την Γοδόι Κρουζ «κυνηγούν» τον νεαρό εξτρέμ.

Ο Αργεντινός, που μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην μεξικάνικη Βενάδος, όπου μετρούσε 13 συμμετοχές και 2 γκολ. Ο Οντιβέρο ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μέριδα και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ιντεπεντιέντε.

Η Φένιξ ήταν η πρώτη ανδρική ομάδα στην οποία έπαιξε, με τις εμφανίσεις του εκεί να «αναγκάζουν» τη Γαλατάσαραι να βγάλει από τα ταμεία της 2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Η τούρκικη ομάδα δεν τον εμπιστεύτηκε αρκετά και τον έδωσε δανεικό στις Γκαζιαντέπ (4/0), Χόνβεντ (1/0), Ολίμπια Λουμπλιάνας (11/4) και Μόντρεαλ Ίμπακτ (23/2) κατά σειρά.

Τελικά τον Ιανουάριο του 2017 έμεινε ελεύθερος από την Τσιμ Μπομ και υπέγραψε στην Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε, ενώ από το καλοκαίρι του ίδιου έτους μέχρι και τον φετινό Ιανουάριο αγωνιζόταν στην Βενάδος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ