Μολέδο :  Θεωρείται παίκτης του ΠΑΟΚ

Μολέδο : Θεωρείται παίκτης του ΠΑΟΚ

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείτααι ο Μολέδο καθώς αποδέχθηκε την πρόταση που του κατέθεσε ο Μίχελ. Την Παρασκευή (12/1) αναμένεται ν' ανακοινωθεί ο δανεισμός του Βραζιλιάνου αμυντικού.

Ο Ροντρίγκο Μολέδο θα είναι το δεύτερο απόκτημα του ΠΑΟΚ τον Γενάρη. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μετά από συζητήσεις που είχε με τον Λούμπος Μίχελ, αλλά και την πίεση που άσκησαν οι παράγοντες του Παναθηναϊκού αποδέχθηκε την πρόταση συνεργασίας του Δικεφάλου για μέχρι το καλοκαίρι. Ο 32χρονος δυναμικός αμυντικός αναμένεται τις επόμενες ώρες να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Τα χρήματα που θα πάρει ο Μολέδο από τους Θεσσαλονικείς είναι αρκετά καθώς θα καλυφθούν και οι όποιες οφειλές είχε με τους πράσινους. Η ανακοίνωση της απόκτησης του αναμένεται να γίνει κατά την διάρκεια της αυριανής (12/1) ημέρας με την άφιξη του Μολέδο στην Θεσσαλονίκη.

Στον Δικέφαλο, θεωρούν πως με την προσθήκη του Μολέδο δίπλα στον Βαρέλα η ομάδα θα έχει ένα από τα καλύτερα αμυντικά δίδυμα στο πρωτάθλημα που θα είναι απροσπέλαστο. Ο ΠΑΟΚ με τις δύο επιλογές που έκανε, Αζεβέδο και Μολέδο θωράκισε την άμυνα του ενόψει των επόμενων αγώνων του πρωταθλήματος. Επόμενοι στόχοι είναι η απόκτηση ενός χαφ, αλλά και επιθετικού που θα ανεβάσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης και θα την κάνει το νούμερο ένα φαβορί για τον τίτλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ