AEK : Διοργανώνει την 1η ημερίδα αθλητικών κακώσεων

AEK : Διοργανώνει την 1η ημερίδα αθλητικών κακώσεων

Οι επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Ένωσης θα αναλύσουν τρόπους αντιμετώπισης μυϊκών τραυματισμών που σχετίζονται με τον αθλητισμό

Η ΠΑΕ ΑΕΚ διοργανώνει την 1η ημερίδα αθλητικών κακώσεων (1st Conference of Sports Injuries) με θέμα «Μυϊκές θλάσεις οπίσθιων μηριαίων: από την έρευνα στην κλινική πράξη» στις 28 Μαρτίου 2018 στο Ολυμπιακό Στάδιο με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων ομιλητών όλων των σχετικών ειδικοτήτων.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε αθλητές, ιατρούς, γυμναστές αποκατάστασης, φυσιοθεραπευτές και εργοφυσιολόγους για τη σπουδαία αυτή επιστημονική εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας από ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Υπεύθυνοι της επιστημονικής ημερίδας είναι ο Παντελής Νικολάου, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας και επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ ως πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής της ημερίδας και ο Αλκης Καλλιακμάνης, ιατρός της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ ως πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής της ημερίδας.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πρωτοποριακή επιστημονική πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ θα υπάρξουν μέσα στις προσεχείς ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ