Λεβαδειακός : Εννέα ματς χωρίς γκολ

Λεβαδειακός : Εννέα ματς χωρίς γκολ

Μπορεί ο Λεβαδειακός να ξεκίνησε δυναμικά τη χρονιά, όμως στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα της Βοιωτίας έχει πάρει την «κάτω βόλτα», καθώς δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε εννέα από τα 21 παιχνίδια της σεζόν.

Η χρονιά ξεκίνησε για τον Λεβαδειακό με μία ήττα στα πρώτα δέκα επίσημα παιχνίδια. Από τον ΠΑΟΚ ήταν για τον όμιλο του Κυπέλλου και ήταν χωρίς κόστος.

Εχοντας πια συμπληρώσει 21 επίσημα ματς, ο πρώτος μήνας του νέου χρόνου βρίσκει την ομάδα της Βοιωτίας εκτός Κυπέλλου και μάλιστα με μία συντριβή στην πλάτη, αυτό το 4-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα και στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έχοντας ακόμη μία συντριβή στο τελευταίο της ματς, 5-0 από τον ΠΑΟΚ.

Εννέα γκολ δέχτηκε σε δυο και μόνο ματς. Είναι, όμως, αυτό το πρόβλημα; Δεν φαίνεται να είναι έτσι. Σε 16 αγώνες πρωταθλήματος ο Λεβαδειακός έχει δεχτεί 18 γκολ. Δηλαδή, 1 και κάτι ανά αγώνα.

Σε συνολικά 21 ματς, μαζί με τα πέντε του Κυπέλλου, έχει δεχτεί 25. Δεν αλλάζει και πολύ το στατιστικό του, δηλαδή. Δεν είναι, λοιπόν, το θέμα ότι η άμυνα μπάζει;

Πιο πιθανό είναι ότι μπροστά δεν βάζει. Ο Λεβαδειακός σε αυτές τις δύο συντριβές δεν σκόραρε. Αυτό δεν είναι το περίεργο, για παιχνίδια στα οποία έτσι κι αλλιώς αγωνιστικά δεν αντέδρασε.

Η μεγάλη αδυναμία του Λεβαδειακού φαίνεται από το γεγονός ότι για παράδειγμα στις 16 αγωνιστικές της Super League, στις 8, στις μισές, δεν έχει σκοράρει:

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-0
Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 0-0
Λάρισα – Λεβαδειακός 1-0
Λεβαδειακός – Λαμία 0-0
Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 2-0
Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-2
Ατρόμητος – Λεβαδειακός 1-0
ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 5-0

Μαζί με το ματς Κυπέλλου στα Γιάννενα, οι επίσημοι αγώνες της ομάδας της Βοιωτίας χωρίς γκολ γίνονται 9 στους 21. Το πρόβλημα, αντιλαμβάνεται κανείς, είναι μεγάλο. Με 10 γκολ σε 16 ματς πρωταθλήματος και με 19 σε 21 επίσημα, δηλαδή με λιγότερο από ένα ανά αγώνα, δεν μπορεί να περιμένει και πολλά τη φετινή σεζόν.

Να το πρχωρήσουμε; Με πέντε σκόρερ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και τον έναν να έχει ήδη φύγει (Μπραντάο) ο Λεβαδειακός πολύ εύκολα αντιμετωπίζεται. Περιορίζεις τον Γιακουμάκη που έχει βάλει σχεδόν τα μισά (4) και σίγουρα τα μισά από εκείνους που τώρα είναι στο ρόστερ (ο Μπραντάο είχε βάλει δύο) και ησυχάζει το κεφάλι σου.

Μοιάζει πολύ «κυκλοθυμικό» για μια ομάδα που ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα βγάζοντας τον μισό πρώτο γύρο, τις 8 αγωνιστικές, χωρίς να χάσει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ